Mød Sønderjyllands Symfoniorkester i Borgen

15. marts 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Den 1. april kan du møde musikerne fra Sønderjyllands Symfoniorkester i Borgen i Sønderborg, hvor der bliver fortalt om programmet for den kommende sæson.

“Vi er glade for, at Borgen vil have os på besøg og vi tager Bryggeriet Fuglsang med, så der kan bydes på en øl eller vand”, siger musikchef Nikolaj Andersen til SØnderborgNYT.

Selvom musikerne ikke er “på scenen”, så kommer de i deres gallatøj og musikchefen er sikker på, at der vil blive lagt mærke til, når der pludselig er en masse herrer i kjole og hvidt i indkøbscentret.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sønderborgenserne kan hilse på os i Borgen mellem klokken 10 og 13, hvor der selvfølgelig også bliver spillet musik fra det nye sæsonprogram. Og der er også musik for børn”, siger Nikolaj Andersen til SønderborgNYT.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Corona-smittede er stabilt – men højt

6. december 2021 COVID-19

Mandagens tal for antallet af personer i Sønderborg Kommune, som gennem den seneste uge er konstateret smittede med Corona er 294 – og det er ikke nævneværdigt flere eller færre end gennem de seneste dage. “Det ser ud til, at smitten har stabiliseret sig – men på et højt niveau. I lyset af den generelle […]

Læs mere...