Mød Sønderjyllands Symfoniorkester i Borgen

15. marts 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Den 1. april kan du møde musikerne fra Sønderjyllands Symfoniorkester i Borgen i Sønderborg, hvor der bliver fortalt om programmet for den kommende sæson.

“Vi er glade for, at Borgen vil have os på besøg og vi tager Bryggeriet Fuglsang med, så der kan bydes på en øl eller vand”, siger musikchef Nikolaj Andersen til SØnderborgNYT.

Selvom musikerne ikke er “på scenen”, så kommer de i deres gallatøj og musikchefen er sikker på, at der vil blive lagt mærke til, når der pludselig er en masse herrer i kjole og hvidt i indkøbscentret.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sønderborgenserne kan hilse på os i Borgen mellem klokken 10 og 13, hvor der selvfølgelig også bliver spillet musik fra det nye sæsonprogram. Og der er også musik for børn”, siger Nikolaj Andersen til SønderborgNYT.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. juni 2023 Sønderborg, Debat

Debat: Avnbøløsten-borgerne holder Venstres byrådsgruppe op på vindmølle-løfter

3. juni 2023 Sønderborg

I onsdags var der mødt adskillige mennesker fra Avnbøløsten op ved Rådhuset, hvor de demonstrerede imod Byrådets planer om, der skal stilles vindmøller op i deres lokalområde. I Byrådssalen fik de lov til at stille et spørgsmål til Byrådet – og spurgte om Venstre og Socialdemokratiet havde tænkt sig at holde deres løfter. Svaret de […]

Læs mere...