Mød Valdemar Rasmussen – en mand med mange evner

30. august 2016 Kultur

Mød Valdemar Rasmussen, som både er jazzmusiker, trompetist, sanger, komponist, tekstforfatter og kapelmester på Biblioteket Sønderborg.

Valdemar Rasmussen er født i Tønder i 1939, og han har en lang karriere som jazzmusiker. Som formand for Sønderborg Jazzklub var Valdemar Rasmussen i ’70erne med til at få mange internationale topnavne til byen, skriver biblioteket i en pressemeddelelse.

Den mere regulære jazz var hans oprindelige udgangspunkt. Nu har han udviklet en stil, der ikke længere kan sættes i bås. Han beskæftiger sig meget med det danske – især sønderjyske sprog og den særlige sønderjyske tone.

Artiklen fortsætter under annoncen

Poul Rasmussen er på Sønderborg Bibliotek fredag fra kl. 16.

Billetter kan købes for 50 kroner på www.biblioteket.sonderborg.dk, på bibliotekerne eller ved indgangen.

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...