Mødrehjælpen har afleveret tøj til Lysabild Børneunivers

14. april 2020 Sønderborg

Efter påske lukker Danmark stille og roligt op igen. De yngste skal ud og møde deres nye gamle hverdag, hvor de både skal lære og lege mest muligt udenfor. Det stiller ekstra krav til børnenes overtøj for både april og maj kan være lunefulde i Danmark. Det ved de hos Mødrehjælpen i Sønderborg og derfor var ‘butiksbestyrer’ Karin Valeur tidligt på stikkerne Langfredag for at pakke nyvaskede jakker, flyverdragter, støvler og varme huer fra Mødrehjælpens butik i kasser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efterfølgende transporterede formand Lisbet Skyum kasserne ud på Als, hvor de nu står i mindst 72 timer, inden indholdet kan bruges af børnene i Lysabild Børneunivers. Der er således et reservelager af dejligt varmt tøj at tage af, hvis for børnene bliver våde, skriver Mødrehjælpen i en pressemeddelelse.

Måske har nogle familier brugt helligdagene til at få ryddet op i vinterens overtøj og har derfor ikke så meget varmt og vejrbeskyttende overtøj til børnene. Endvidere er mange af de butikker, der forhandler udendørstøj, jo lukket helt eller delvis ned og mange har afsluttet salg af vinter-overtøj og har formentlig ikke længere dette på lager.

“Hos Mødrehjælpen er de glade for at kunne hjælpe, siger formand Lisbet Skyum, og viser det sig, at der er overskud af “reserveovertøj” i Lysabild, kan tøjet sagtens tage en tur til for eksempel Nybøl eller andre af kommunens institutioner, hvor det kan gøre en varm forskel i kølige forårsmåneder.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk