Mølleparken: Festligt Skt. Hans-program

11. juni 2018 Kultur

En af kommunens helt store Sankt Hansfester er nu klar til at offentliggøre sit program. Festen er i Mølleparkenden  23. juni og har traditionen tro et varieret program klar og en folkekær kendis til at holde trådene sammen på scenen.

Årets vært er Katrine Bille, som er kendt fra blandt andet Danmarks Radios ”Lille Nørd”-programmer. Hun skal selv underholde med sit band, og så er hun også den konferencier, der præsenterer aftenens øvrige optrædende.

Det hele starter klokken 19.30, skriver kommunens eventafdeling i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Publikum kommer til at nyde underholdning leveret af Gospel4Kids og Gospel4Teens, thai dans med Tang og Lita, popmusik med Imperfection, mens Als Performance Academy optræder med danse fra årets High School Musical. Sønderborg Fremad sælger – også vanen tro – øl, vand, slik og pølser, mens KFUM-spejderne bygger Sankt Hans-bålet, der tændes klokken 21.30.

Båltalen står Jesper Kock fra Byrådet for.

Alle interesserede er hjerteligt velkommen og der er gratis adgang.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Vandet sejlede ned i apoteket i Borgen

16. oktober 2021 Erhverv

Lørdag middag gik der hul på et rør med vand i apoteket i Borgen og derfor sejlede vandet ned ad en væg og ud over gulvet. “Vi skyndte os at træde væk – og apoteket fortsatte deres kundebetjening fra den ene af kasserne”, siger en kunde til SønderborgNYT. Der blev også ringet efter hjælp, så […]

Læs mere...