Mongolian Barbeque: Linda vandt 2500 kroner til vennerne

16. november 2014 Erhverv

Søndag blev en rigtig god dag for Linda Arnholtz Rasmussen, som var den heldige vinder i konkurrencen om en check på 2500 kroner i

Linda Arnholtz Rasmussen får omgående 2500 kroner i hånden, så den store vindercheck kan blive hængt op i restauranten.

Linda Arnholtz Rasmussen får omgående 2500 kroner i hånden, så den store vindercheck kan blive hængt op i restauranten.

Artiklen fortsætter under annoncen

kontanter.

Det er Mongolian Barbeque i Sønderborg, der fejrer 16 års fødselsdag ved at dele dejlige kontanter ud til udvalgte kunder.

“Det er anden gang, vi trækker en vinder og de næste to søndage gør vi det samme” lyder det fra restauratøren. Alt i alt er det 10.000 kroner, der kommer tilbage i kundernes lommer.

Spisegæster i Mongolian Barbeque skriver deres navn og nummer på en lille seddel, som de så afleverer til personalet. Sedlerne samles i en krukke og hver af de fire søndage, trækkes der en vinder ud. Vinderen bliver ringet op og kan straks komme og hente sin præmie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Faldt et tørt sted

Linda Arnholtz Rasmussen fortæller, at de 2500 kroner falder et tørt sted. Hun er lige IMG_4353kommet gennem et længere sygdomsforløb, hvor hendes naboer og venner har passet og hjulpet hende på alle ledder og kanter.

“Nu kan jeg invitere dem alle sammen med på Mongolian Barbeque og spise”, siger Linda Arnholtz Rasmussen til SønderborgNyt. Og på den måde bliver både Linda og vennerne glade for, at hun var den heldige vinder i den anden af fire lodtrækninger.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. juni 2023 Politik, Sønderborg

Tidligere spidskandidat for Fælleslisten er medstifter af et nyt parti

9. juni 2023 Politik

I marts måned nedlagde Fælleslisten sig selv efter et skidt valgresultat ved kommunalvalget i 2021, hvor den dengang uprøvede Stine Duus Petersen var Fælleslistens spidskandidat, og siden da har Stine Duus Petersen overvejet sin lokalpolitiske fremtid, og den ligger nu klar. “Jeg og Svenja Karstensen, som tidligere var opstillet for Nye Borgerlige, er gået sammen […]

Læs mere...