Mongolian Barbeques fødselsdagsvindere

21. november 2016 Erhverv

 

Tre gæster, der alle har haft et lod med i puljen hos Mongolian Barbeque i Sønderborg kunne mandag hente hver et gavekort, der kan bruges på endnu en spisning på Mogolian Barbeque.

Vinderen af et gavekort på 1.000 kroner blev Malene Benkjer fra Sønderborg.

“Jeg har børnene med, så vi spiser her i aften”, siger Malene Benkjer til SønderborgNYT. Og skulle det ikke lykkes at spise alle pengene op med det samme, så får de et gavekort på restbeløbet.

 

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Mette Dalsgaard fra Sønderborg og Kristine Weber fra Gråsten vandt hver et gavekort på 500 kroner.

“Vi fejrer vores 18 år i restauranten ved at give tre vindere et gavekort. Der trækkes lod blandt de kunder, der har spist hos os og udfyldt en seddel med deres navn og nummer”, siger restauratør Sang Trinh til SønderborgNYT. Hver mandag i november trækkes der tre vindere.

For at få et lod med i puljen skal man spise i restauranten, hvor der udleveres en seddel, hvor man skriver navn og nummer.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...