Mor dig kongeligt med Jensen, Maibom og Krøll

8. december 2015 Kultur

Leif Maibom, Flemming Jensen og Flemming Krøll har i mange år slået deres folder i det danske revylandskab.

Jensen, Maibom og Krøll. Pressefoto.

Jensen, Maibom og Krøll. Pressefoto.

Maibom og Krøll er intet mindre end direktører for hver deres succesfyldte revy – mens Jensen i den sidste snes år mest har været at finde på de danske teaterscener, hvor han faktisk er en af vore mest spillede samtidsdramatikere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu har de slået sig sammen – igen – og Maibom og Jensen har skrevet en finurlig blanding af teater og revy, hvor egne og andres revyklassikere blandes ind i en helt nyskrevet rammehistorie.

“Vi har premiere i Sønderborg den 14. januar og det er Sønderborg Teaterforening, der sælger billetter”, siger Leif Maibom til SønderborgNYT.

De tre herrers rammehistorie tager som udgangspunkt , at revygenren i mange har været lidt foragtet – primært af folk, der aldrig har set en revy.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stort gennembrud forude

I denne nye historie vinker anerkendelsen imidlertid forude!

Oven i købet en officiel anerkendelse!995759_409496065837413_559245956_n

Der har nemlig været følere ude om en optræden ved hoffet – og håbet om en efterfølgende tildeling af ordner er tændt. Det er slet ikke så usandsynligt, som det lyder!

Artiklen fortsætter under annoncen

Kongehuset har et vågent øje til dansk revy. Hendes Majestæt har selv været aktiv inden for studenterrevyen – Kongelig Majestæts Acteurs – og hvis man går de seneste 30 års revyer efter i sømmene, viser det sig, at Dronning Margrethe har været med i flere revynumre end de tre herrer tilsammen.

Det kan ikke gå galt! Eller kan det ?

Kommer der en gravhund i vejen?

Eller har Carl Holst også her været inde at lave noget klummer?

Insisterer prinsgemalen på, at det præciseres, hvem den kongelige er?

Artiklen fortsætter under annoncen

Eller kræver Prins Joachim, at der ikke bli’r sunget duet, men De-et?

Let er det ikke – men de tre herrer skruer op for deres indre Rip, Rap og Rup – allierer sig med den rutinerede kapelmester Mickey Pless – og så måske ender det alligevel med, at trioen omsider med rette kan kalde sig:
KONGELIG REVY.

Hvis du skal more dig kongeligt, så bestil din billet HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Tyskland strammer indrejsereglerne for danskere

25. juli 2021 COVID-19

Stigningen i antallet af Corona-smittede danskere får de tyske myndigheder til igen at kategorisere Danmark som et såkaldt risikoområde. Ændringen træder i kraft i dag, søndag, og har betydning for både danske og tyske turister. Danskere, der rejser ind i Tyskland, skal kunne fremvise enten en negativ coronatest, et bevis på, at man er fuldt […]

Læs mere...