Morten Grunwald glæder sig til at besøge Brecklings Bogcafé

12. oktober 2016 Kultur

Når Morten Grunwald besøger Brecklings Bogcafé på Hotel Comwell den 4. december, så er det i selskab med Jan Hertz, som har opgaven at stille de spørgsmål, der skal til, når publikum skal have et både interessant og dækkende indtryk af skuespillerens professionelle karriere.

“Det bliver jo en gennemgang af mit arbejdsliv og hverken Jan Hertz eller jeg er i tvivl om, at det især er filmene, der har folks interesse”, siger Morten Grunwald til SønderborgNYT.

“Når Jan Hertz og jeg sidder sammen, så kommer publikum til at opleve en samtale, hvor jeg svarer på alt det, som jeg ved noget om og også på de ting, jeg ikke aner noget som helst om”, siger den folkekære skuespiller, der havde en hovedrolle i den meget alvorlige film, Stille Hjerte, og også er kendt for at kunne spille en dejligt optimisk tyveknægt i den lange række af Olsenbandenfilm.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Selvfølgelig vil jeg fortælle nogle gode historier fra mit samarbejde med Ove Sprogø og Poul Bundgaard”, siger den folkekære skuespiller, der havde rollen som Benny og altid havde gule sokker på i Olsenbanden-filmene.

Olsen Banden er på 11 år blevet til en række på 13 film, der alle handler om en tyvebande fra Valby. Banden bestod af tre mand. Gentleman og genial blev etiketten på Egon, som udtænkte den ene fantastiske plan efter den anden. Så var der Keld, som hele tiden var frygtelig nervøs for, om det nu ville lykkes at score millioner og ikke mindst manden midt i mellem de to, Benny, en kæk gut med en tro på, at alting nok skal gå.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Selvfølgelig er publikum velkomne til også at spørge om det,der ligger dem på hjerte”, siger Morten Grunwald.

Hvis ikke du allerede har købt dig en billet, så du kan komme i selskab med Jan Hertz og Morten Grunwald, så er det en god idé at få det gjort.

Allan Breckling har allerede fået over 100 bestillinger.

Sådan gør du:

Du kan ringe til Brecklings Bogcafé på telefon 5240 6616 alle dage efter kl. 16.

Du kan også sende en mail til acharling@gmail.com – og så skal du huske at skrive navn og antal billetter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetbestillinger gælder først, når der er betalt.

Hvis du skal nyde en lækker anret fra Hotel Comwell inden Morten Grunwald og Jan Hertz kommer, så skal du komme kl. 13:45 – de to gæster er klar til at sætte gang i samtalen fra kl. 15.00.

Pris med anretning er 299 kroner og uden anretning koster det 225 kroner at være med.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk