Morten Vestergaard med i ProjectZeros bestyrelse

21. november 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

Underdirektør Morten Vestergaard, Broager Sparekasse, er indtrådt i Project Zero A/S bestyrelsen, som hermed styrkes med lokale

Morten Vestergaard er ny mand i ProjectZeros bestyrelse.

Morten Vestergaard er ny mand i ProjectZeros bestyrelse.

erhvervsrelationer og finansielle kompetencer.

Morten Vestergaard er et kendt ansigt i Sønderborg-området, hvor han er underdirektør i Broager Sparekasse, medlem af Vækstrådets bestyrelse, formand for Sønderskovskolens bestyrelse m.v.

I Broager Sparekasse har Morten stået i spidsen for sparekassens  egne ZEROcompany energieffektiviseringer og introduktionen af de populære ZERObolig- og ZERObillån. I familiens 70ér parcelhus har et energirenovering medført både besparelser og øget komfort.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Eksekveringen af ProjectZeros ambitiøse 2020-plan forudsætter mere finansiel viden og stærke relationer til Sønderborg-områdets netværk. Morten har disse kompetencer og jeg glæder mig til samarbejdet i bestyrelsen”, siger Lars Riemann, formand for Project Zero A/S.

“Som forældre til småbørn er jeg meget optaget af at koble klimaudfordringen og Sønderborgs vækstambitioner; så hvorfor ikke tænke innovative finansieringsløsninger til borgere og virksomheder ind i projekterne og få endnu mere fart på omstillingen”, siger Morten Vestergaard i forbindelse med sin indtræden i ProjectZero-bestyrelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bestyrelsen for Project Zero A/S består herefter af Lars Riemann (formand), Frode Sørensen (næstformand), Inge Olsen, Ole Damm, Hans Lehmann og nu også Morten Vestergaard.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...