Motor Mille hjælper Åh Abe i Nordborg

28. oktober 2015 Kultur

Det er tradition så fast som julen, at Mek Pek og Habbasutterne rocker julen ind på Nordals, når Olferts Venner 28. november klokken 15 blænder op for en ny omgang ”Åh Abe i Sneen”.

Motor Mille hjælper Åh Abe i Nordborg.

Motor Mille hjælper Åh Abe i Nordborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mek Pek allierer sig igen i år med gæstestjerner, som børnene kender fra fjernsynet. Denne gang er det søde, seje og syngende Motor Mille fra DR Ramasjang, der med garanti vil få børnepublikummet op af de gymnastik-måtter, der ligger foran scenen, skriver Olferts Venner i en pressemeddelelse.

Eftermiddagen, der gerne tiltrækker mange hundrede publikummer fra hele Sønderjylland, byder en gæstestjerne mere i form af Malene Quist fra Sukkerchok og børne-tv.

Koncertbraget foregår som vanligt i Nordborghallen, der har adressen Luffes Plads 2, 6430 Nordborg. Billetter koster 110 kroner for børn i alderen 3 – 13 år og 140 for voksne i forsalg på www.olferts-venner.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Åh_Abe_i_Sneen-2015-PressEventuelt ikke solgte billetter sælges i døren..

Dørene åbnes klokken 14.

Yderligere information findes på www.olferts-venner.dk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om ophævelse af fælles forældremyndighed

24. juni 2021 Samfund

Kære Brevkasse, Jeg har to drenge på 6 og 8 år med min ekskone. Vi har fælles forældremyndighed, og hun har bopælen på begge børn. Der har altid været et højt konfliktniveau, og vores samarbejde fungerer bare ikke. Børnenes mor overholder næsten ingen af de aftaler, som vi indgår med hinanden, herunder vedrørende samvær, og […]

Læs mere...