Multikulturhuset åbner fredag kl. 15

31. oktober 2017 Kultur

Bibliotekarerne har været travlt beskæftiget med at sætte bøger på plads i hylderne. Elektrikerne arbejder på fuldt tryk for at forbinde de sidste kabler og sætte lamper op. Inventarfolkene rykker rundt og sætter møbler på plads.

Der hersker travlhed i Multikulturhuset på havnen her få dage før indvielsen på fredag. Men der er ingen panik at spore, selv om ledningerne dingler, skiltningen mangler og rodekasser flyder i gangene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmester Erik Lauritzen glæder sig til indvielsen.

”Vi får et hus, som vi alle kan være stolte af. Det bliver et kæmpe løft til kulturen og et stort skridt ind i fremtiden for vores kommune. Vi får et mødested, et kreativt værested, hvor der er plads til alle”, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Mange hundreder gæster ventes af strømme til indvielsen, som starter fredag kl. 15.

Borgmester Erik Lauritzen og formanden for Kultur-, borger- og fritidsudvalget, Charlotte Riis Engelbrecht, holder taler på kommunens vegne, mens repræsentanter for arkitekt og hovedentreprenør vil fortælle om byggeriet ud fra deres ståsted.

Den officielle del varer en lille time, herefter har alle etager i Multikulturhuset åbent til kl. 19.00 med følgende aktiviteter:

  • Børnebiblioteket har besøg af Honningbanden
  • Loungemusik ved Dreamband i Indsigten i voksenbiblioteket
  • Löhde Nielsen Duo underholder i Deutsche Bücherei Sonderburg
  • Åbne værksteder i Sønderjyllands Kunstskole
  • Fernisering af udstilling med Anders Rindom

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk