Munch og vennerne spillede op til herlig Sommerfest

30. juli 2016 Kultur

Klokken 14 lørdag eftermiddag kørte en Føtex-ansat fadøldanlægget fra Rønhavepladsen, hvor 3 Stjernet havde spillet og underholdt med herlige, gode og flere gamle synge-med-hit – og de mange mennesker, der havde nydt musik på Rønhave, fulgte i hælene på Føtex-medarbejderen. Ikke så meget på grund af fadølsforsyningen, men fordi Munch og Broderskabet stod klar til at give den gas på Bryggertorvet.

Det er Nova Data, Click, Shlott, Skoringen, Kop & Kande samt Matas, der havde inviteret til Sommerfest og den invitation sikrede, at der var fyldt godt op på Bryggertorvet, da Munch og vennerne tog fat på to timer med en lang række af det bedste fra Kim Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Solen skinnede og de mange Sommerfest-deltagere nød både musikken og den fantastiske stemning, der kommer, når der leveres sange, som både ung og gamle – og alle dem et sted derimellem – kan synge med på.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...