Munch og vennerne spillede op til herlig Sommerfest

30. juli 2016 Kultur

Klokken 14 lørdag eftermiddag kørte en Føtex-ansat fadøldanlægget fra Rønhavepladsen, hvor 3 Stjernet havde spillet og underholdt med herlige, gode og flere gamle synge-med-hit – og de mange mennesker, der havde nydt musik på Rønhave, fulgte i hælene på Føtex-medarbejderen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ikke så meget på grund af fadølsforsyningen, men fordi Munch og Broderskabet stod klar til at give den gas på Bryggertorvet.

Det er Nova Data, Click, Shlott, Skoringen, Kop & Kande samt Matas, der havde inviteret til Sommerfest og den invitation sikrede, at der var fyldt godt op på Bryggertorvet, da Munch og vennerne tog fat på to timer med en lang række af det bedste fra Kim Larsen.

Solen skinnede og de mange Sommerfest-deltagere nød både musikken og den fantastiske stemning, der kommer, når der leveres sange, som både ung og gamle – og alle dem et sted derimellem – kan synge med på.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Følg med i Forskningens Døgn

22. april 2021 Uddannelse

I næste uge kan alle se med på deres computer, tablet eller telefon, når forskere fra blandt andet universiteter, virksomheder og formidlings- og forskningscentre deler ud af deres viden inden for en bred række af emner og områder. Det er nemlig blevet tid til den årlige begivenhed, der går under betegnelsen Forskningens Døgn, som er […]

Læs mere...