Musik for de unge i Buddy Holly-teltet

9. juli 2015 Kultur

2014-01-25 20.22.48Det unge publikum har de seneste to år været i centrum i det musikarrangement, som har fundet sted på Ringriderfestens udendørs Ungdoms Scene.

Artiklen fortsætter under annoncen

I år flytter Ringriderfesten koncerten indendørs – i Buddy Holly Teltet, der er en nyskabelse på pladsen.

Her optræder i år nogle af tidens hotte navne: USO, Kongsted og Johnson. Der er gratis adgang til fredagens koncert, når der er betalt entré til selve pladsen.2014-01-25 21.08.28

Kongsted er en prisvindende og platin sælgende dansk DJ, med flere end 12 års erfaring. Han betragtes som øjeblikkets mest hotte club-dj. Hans spillestil består af intense, energiske og kreative mixfærdigheder kombineret med en unik fornemmelse af det publikum efterspørger. Han har flere gange været blandt de nominerede til Danish Music Awards. Kongsted kendes bl.a. for R.E.D. og singlen Chuck Norris, der er streamet flere end 10 millioner gange på Spotify. I 2014 blev han i øvrigt årets mest vindende artist.

Aarhus-rapperen USO slog for alvor sit navn fast som en del af den legendariske hiphop trio B.A.N.G.E.R.S og L.O.C. Gruppen var en af de første til at lave hardcore westcoast-hiphop på dansk. Han har senest udsendt albummet Elektrisk.2014-01-25 20.32.53

Johnson er en anden spændende rapper med baggrund i den østjyske hovedstad. Han har arbejdet tæt sammen med både L.O.C. og USO. Han er kendt for at præsentere en sound og lyrik, som glider ind under huden og efterlader én eftertænksom lytter tilbage.

De tre kunstnere er i stand til samlet at give en helt unik koncert, og Ringriderfesten har store forventninger til arrangementet, som i år er garanteret tørvejr.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk