Musik i Tide Festivallen nærmer sig

5. september 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Musik i Tide festivalen 2017 i Sønderborg, bliver den største festival, som LMS-Levende Musik i Skolen har været med til at arrangere.

På de to festivaldage vil der blive afholdt mere end 140 koncerter med professionelle musikere fra både Danmark, Sverige, Indien, Frankrig. Alle spillestederne er i Sønderborg centrum og i gåafstand fra hinanden.

For første gang vil der også være Musikalske Hotspots, lyd- og sangcafé i byrummet for Sønderborgs 7000 skolebørn. Mellem koncerterne får de også musikalske aktiviteter, hvor de skal være med til at synge kor, danse folkedans, spille violin også videre, skriver Sønderborg Kommunes Kulturafdeling i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der kommer festivalgæster fra både Danmark og udlandet samt 250 KulturCrews fra andre byer, som kommer som festivalgæster og skal vælge koncerter til deres skole eller kommune.

Alle 140 KulturCrews arbejder den 25. og 26. september på alle spillesteder og workshops i indre by.  

22. juli 2024 Kultur, Nordborg

Der er plads til flere til ringriderfesten i Guderup

22. juli 2024 Kultur

Søndag er der ringridning i Guderup og dagen begynder med et rytteroptog, som starter klokken 11:30. Klokken 12 åbner telte, boder og Als Udlejnings legeland på pladsen – og frem til klokken 14 er der gratis sildebord til de, der køber en øl eller en sodavand. Omkring klokken 16 er der kongeomridning og klokken 17:15 […]

Læs mere...