Musikalsk bankdirektør i Jyske Bank

9. juni 2015 Erhverv

For godt en uge siden blev René Nyholm Lassen direktør i Jyske Bank i Sønderborg, hvor han er i spidsen for de 10 medarbejdere, der rådgiver privatkunder om deres økonomi.IMG_9258

Erhverskunderne skal fortsat arbejde sammen med Søren Hesselholt og hans 7 medarbejdere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 32-årige sønderborgenser kommer fra Danske Bank, hvor han gennem 11 år har haft forskellige stillinger. Han var filialdirektør i Danske Bank i Gråsten og da den blev lukket, skrev han souschef på visitkortet og rykkede til Sønderborgafdelingen.

“Jeg blev tilbudt stillingen i Jyske Bank og efter at have været til kaffe og en god snak, sagde jeg ja”, siger René Nyholm Lassen til SønderborgNYT.

Han fortæller, at har været glad og tilfreds med at arbejde i Danske Bank, men han havde også lyst til at prøve noget andet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og nu har ikke bare fået nye udfordringer, men også kortere vej på arbejde”, siger han.

Spændende at arbejde i en bank

“Mit arbejde består i at snakke med mennesker og jeg har siddet overfor rigtigt mange gennem de seneste 11 år”, imagessiger René Nyholm Lassen. Han er sikker på, at bankansatte skal være rigtigt gode til at agere sammen med andre mennesker.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det skal man ligesom have i sig. Det faglige kan man lære”, siger han.

Masser af musik

René Nyholm Lassen arbejder ikke bare med tal og penge. Han spiller også guitar. musik

“Jeg er tidligere musikskoleelev og var vist ret god, Jeg blev udvalg til at modtage en undervisningstime af selveste Kaare Norge. Jeg skulle sende noderne til det stykke, jeg ville spille. Da jeg havde spillet for ham, kom han med nogle gode råd”, siger René Nyholm Lassen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I små 15 år har jeg undervist børn og unge i spansk og klassisk guitar derhjemme, så musikken er stadig i mit liv”, siger han. Fordelen ved at kombinere bankverdenen og undervisningen er, at de supplerer hinanden.

“Hvis jeg skulle undervise på fuld tid, så ville jeg mangle kontakten til voksne og den har har jeg jo i Jyske Bank”, så det er helt perfekt for mig”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...