Musikalsk oplevelse: Hør Melanie Dekker i Augustenborg

6. april 2015 Kultur

Hvis du ikke nåede at høre den dygtige sangerinde da hun gæstede os i 2013, så er chancen der nu.

Der har været mange forespørgsler på en ny koncert, og MIF Kulturafdeling er nu så heldig at vi igen kan byde velkommen til Melanie Dekker. Det gør vi fredag den 24. april kl. 20:00 i Kultursalen i Augustenborghallerne.

Melanie Dekker har givet koncerter i store dele af Nordeuropa og hun er nu igen på turne i Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Melanie Dekker.

Melanie Dekker.

Melanie er en energifyldt sangerinde med en indtagende, både let og rå stemme. Hun kalder sin genre for ”folk”, og hendes musik har masser af sjæl og inspiration fra såvel soul, pop og rock.

Du kan glæde dig til at høre hendes repertoire med lækre melodier og sangtekster, der er baseret på en begavet kvindes egne oplevelser gennem livet. På en medrivende facon fortæller Melanie forhistorier til numrene, og hendes iørefaldende melodier får dig til at glemme alt andet end selve musikken og stemningen fra scenen.

Melanie Dekker kommer fra Vancouver, Canada og hun er repræsentant for den klassiske ”singer-songwriter” musik. Set med danske øjne vil en sammenligning med Tina Dickow eller Marie Frank være tæt på et dækkende billede.

Kom og få en fed musikoplevelse, når Melanie Dekker og hendes dygtige musikere går på scenen i Kultursalen fredag den 24. april kl. 20.

Billetter købes på www.mif.dk/kultur eller ved døren, der åbnes kl. 19.00.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk