Musikalske smagsprøver fra symfoniorkestret

14. april 2018 Kultur

Lørdag formiddag vrimlede det med musikglade mennesker i Alsion, hvor mindre grupper af musikere fra Sønderjyllands Symfoniorkster gav smagsprøver på musikken fra den kommende sæson. Samtidig var der åbent i billetsalget, så det var muligt at sikre sig pladser til de store oplevelser, der venter.

“Sidste år bød vi på smagsprøver i Borgen, men det kunne vi ikke i år, så nu er vi her i Alsion, hvor vi har hjemmebane. Og til min store glæde, så er her mindst lige så mange, som da vi var i Borgen”, siger musikchef Nikolaj Andersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Musikchefen er yderst tilfreds med de mange gæster og også med den store fremgang, der har været på pblikumssiden gennem den seneste sæson.

“I dag er her nogle mennesker, der aldrig har oplevet en koncert med symfoniorkesteret i Koncertsalen – og det kan jo være, at de lige vil prøve en enkelt gang”, siger Nikolaj Andersen.

Lørdagenss musik var blot smagsprøver, så det var rum til, at orkestrets besøgende fik snakket om musikken undervejs – både indbyrdes og med flere af musikerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk