Musikalske spasmagere spiller med Symfoniorkestret

9. juni 2014 Kultur

Når Sønderjyllands Symfoniorkester spiller koncert på torsdag, så er bliver det helt anderledes end vi pelejer at høre dem. Torsdagens solister er nemlig slagtøjsspillerne trash.dk og det er musikalske spasmagere, der kan tromme på hvad som helst.

Der kan spilles musik på hvad som helst - og det viser slagtøjsspillerne fra trash.

Der kan spilles musik på hvad som helst – og det viser slagtøjsspillerne fra trash.

Artiklen fortsætter under annoncen

Trash i arbejdstøjet.

Trash i arbejdstøjet.

Tre slagtøjsspillere  leverer et topprofessionelt show. trash.dk forvandler skrald til musik, stomp, sjov og ballade. Instrumenterne er hverdagsting som skraldespande, cykler, flasker og plastikrør og ensemblet skaber en medrivende musik, og et underholdende show, med et solidt tag i publikum. En skøn blanding af gadeteater, koncert og sceneshow, som overrasker, imponerer og underholder. trash.dk har spillet over 500 koncerter, shows og events i hele Norden og Baltikum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men ved denne lejlighed slår de sig løs i et underholdende show som solister med Sønderjyllands Symfoniorkester. Fra Mission Impossible til Mussorgskij: Orkestret spiller både klassisk musik og filmmusik – og trash.dk sørger for, at stykkerne aldrig helt bliver de samme igen.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 REGIONALT, Debat

Debat: Sønderborg bør satse på 100 procent grøn fjernvarme

26. september 2022 REGIONALT

Marianne Karlberg, Spidskandidat for Frie Grønne, Sydjyllandskredsen, skriver: Sønderborg Kommune har fuld fart på planerne om at udrulle fjernvarme i store dele af kommunen. Det giver rigtig god mening – klimakrisen, stigende energipriser og krigens rasen i Ukraine byder os at sætte turbo på at finde alternativer til vores olie- og gasfyr. Sønderborg Kommune har faktisk […]

Læs mere...