Musikalske spasmagere spiller med Symfoniorkestret

9. juni 2014 Kultur

Når Sønderjyllands Symfoniorkester spiller koncert på torsdag, så er bliver det helt anderledes end vi pelejer at høre dem. Torsdagens solister er nemlig slagtøjsspillerne trash.dk og det er musikalske spasmagere, der kan tromme på hvad som helst.

dk/wp-content/uploads/2014/06/untitled-8.png” alt=”Der kan spilles musik på hvad som helst – og det viser slagtøjsspillerne fra trash.” width=”282″ height=”179″ /> Der kan spilles musik på hvad som helst – og det viser slagtøjsspillerne fra trash.

Trash i arbejdstøjet.

Trash i arbejdstøjet.

Tre slagtøjsspillere  leverer et topprofessionelt show. trash.dk forvandler skrald til musik, stomp, sjov og ballade. Instrumenterne er hverdagsting som skraldespande, cykler, flasker og plastikrør og ensemblet skaber en medrivende musik, og et underholdende show, med et solidt tag i publikum. En skøn blanding af gadeteater, koncert og sceneshow, som overrasker, imponerer og underholder. trash.dk har spillet over 500 koncerter, shows og events i hele Norden og Baltikum.

Men ved denne lejlighed slår de sig løs i et underholdende show som solister med Sønderjyllands Symfoniorkester. Fra Mission Impossible til Mussorgskij: Orkestret spiller både klassisk musik og filmmusik – og trash.dk sørger for, at stykkerne aldrig helt bliver de samme igen.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk