Musikalske spasmagere spiller med Symfoniorkestret

9. juni 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Når Sønderjyllands Symfoniorkester spiller koncert på torsdag, så er bliver det helt anderledes end vi pelejer at høre dem. Torsdagens solister er nemlig slagtøjsspillerne trash.dk og det er musikalske spasmagere, der kan tromme på hvad som helst.

Der kan spilles musik på hvad som helst - og det viser slagtøjsspillerne fra trash.

Der kan spilles musik på hvad som helst – og det viser slagtøjsspillerne fra trash.

Artiklen fortsætter under annoncen

Trash i arbejdstøjet.

Trash i arbejdstøjet.

Tre slagtøjsspillere  leverer et topprofessionelt show. trash.dk forvandler skrald til musik, stomp, sjov og ballade. Instrumenterne er hverdagsting som skraldespande, cykler, flasker og plastikrør og ensemblet skaber en medrivende musik, og et underholdende show, med et solidt tag i publikum. En skøn blanding af gadeteater, koncert og sceneshow, som overrasker, imponerer og underholder. trash.dk har spillet over 500 koncerter, shows og events i hele Norden og Baltikum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men ved denne lejlighed slår de sig løs i et underholdende show som solister med Sønderjyllands Symfoniorkester. Fra Mission Impossible til Mussorgskij: Orkestret spiller både klassisk musik og filmmusik – og trash.dk sørger for, at stykkerne aldrig helt bliver de samme igen.

 

 

14. april 2024 112, Sønderborg

Første brand i år der skyldes brug af ukrudtsbrænder

14. april 2024 112

Lørdag aften kørte Beredskab Sønderborgs brandbiler til Kær Bygade, fordi der var brand i et skur, hvor der var brænde. “Vi fik slukket ilden og tjekket ekstra grundigt, så vi var sikre på, der ikke var glæder, som lå og ulmede”, sagde indsatsleder, Bo Olesen, til SønderborgNYT. Ejeren af brændeskuret fortalte til SønderborgNYT, at han […]

Læs mere...