Musikere i Sønderborg vil bevare Underholdningsorkestret

6. oktober 2014 Kultur

IMG_2371Som en del af den store spareplan i DR, har ledelsen fundet ud af, at de kan lukke DR Underholdningsorkestret. Men det kiommer bestemt ikke til at gå stille af.

Flere steder i landet blev der mandag demonstreret imod lukningen og i Sønderborg var de lokale musikere også på gaden og vise, at DR Underholdningsorkestret har betydning for musikken i hele landet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“DR Underholdningsorkesteret er noget af det allerbedst kultur, der bydes på fra DR, så det må de ikke fjerne”, siger musiker Steffan Grarup Jensen til SønderborgNyt.

“Det er utroligt vigtigt, der i Danmark er et orkester, der leverer på allerhøjeste niveau, siger han. Og han tilføjer, det er godt for andre musikere, at de har et orkester, som de kan se op til.

DR Underholdningsorkesteret har blandt meget andet spillet sammen med Rasmus Seebach, Oh Land, Mads Langer, tv2, Poul Dissing og Benny Andersen, Tina Dickow og mange, mange flere.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

billede

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...
>