Musikere i Sønderborg vil bevare Underholdningsorkestret

6. oktober 2014 Kultur

IMG_2371Som en del af den store spareplan i DR, har ledelsen fundet ud af, at de kan lukke DR Underholdningsorkestret. Men det kiommer bestemt ikke til at gå stille af.

Flere steder i landet blev der mandag demonstreret imod lukningen og i Sønderborg var de lokale musikere også på gaden og vise, at DR Underholdningsorkestret har betydning for musikken i hele landet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“DR Underholdningsorkesteret er noget af det allerbedst kultur, der bydes på fra DR, så det må de ikke fjerne”, siger musiker Steffan Grarup Jensen til SønderborgNyt.

“Det er utroligt vigtigt, der i Danmark er et orkester, der leverer på allerhøjeste niveau, siger han. Og han tilføjer, det er godt for andre musikere, at de har et orkester, som de kan se op til.

DR Underholdningsorkesteret har blandt meget andet spillet sammen med Rasmus Seebach, Oh Land, Mads Langer, tv2, Poul Dissing og Benny Andersen, Tina Dickow og mange, mange flere.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...