Musikfestival på Strandhjem i Brunsnæs

2. august 2018 Kultur

Torsdag 16. august fra kl. 16.00 til kl. 20.30 holder det psykiatriske hjem Strandhjem i Brunsnæs musikfestival for 18. år i træk på plænen ved Flensborg Fjord.

Musikfestivalen henvender sig til psykisk syge fra botilbud, bofællesskaber, væresteder og hjemmeboende i Sønderjylland. Derudover er pårørende, venner af huset og andre med tilknytning til Strandhjem inviteret.

Vi håber, at kunne give gæsterne en god musikoplevelse i trygge rammer og også at styrke fællesskabet indenfor socialpsykiatrien her i området. Mange af gæsterne kommer år efter år. Snakken plejer at gå livligt og der bliver hygget og danset, skriver Strandhjem i en pressemeddelelse.

Ca. 150-200 mennesker plejer at finde vejen hertil for at samles om 4½ timer med forrygende musik.

I år leveres musikken af henholdsvis det lokale band GREYSTONE fra Gråsten, som spiller populærmusik efterfulgt af den irske troubadour TOM DONOVAN.

Som afslutning på festivalen indtager rockabilly bandet BILLY BOBBERS scenen med rock´n roll musik.

Strandhjem sørger for at det kulinariske er på plads – både i baren, ved madboden og kaffeboden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...