Musikoplevelse: The Heartland Session 2014

17. oktober 2014 Kultur

Husk nu at meld dig til The Heartland Session d. 23. November kl. 14:00-17:00 på Alsion i Sønderborg – arrangeret i samarbejde med Jam &

Camilla Nørbæk.

Camilla Nørbæk.

More.heartland

Heartland er der hvor alle mennesker kan mødes i musik og dans uanset alder, religion, farve, nationalitet og køn.

“Vi glæder os til at kunne præsenterer et fantastisk program for jer. Det bliver en søndag eftermiddag med kærlighed, musik, sang og visuelle indtryk. Det bliver musik på kryds og tværs leveret af nogle af områdets dygtige musikere. The Heartland Session kalder vi det. Vi mødes på tværs af kulturer og musikalske udtryk til en dag hvor musikken og hjerterummet er i centrum. Tag din ven eller veninde med til en eftermiddag der kommer til at røre ved jeres følelser, der kommer til at give glæde, der kommer til at give gåsehud og måske en fældes en tåre”, siger Brian O’Driscoll, der sammen med mange andre har travlt med tilløbet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Steffan Grarup Jensen.

Steffan Grarup Jensen.

Mød blandt andet Nigel Ray Beck, Nikolay Urumov, Green Forest Pipe Band, Eoin O, Vokalbanden, Steffan Grarup Jensen, Heartlands, Downtown Dynt, Lady Of The House, Jam And More fra Frøken Jensen, Camilla Nørbæk, The Doncarsters med flere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Målet med koncerten er:

 – At give tilskuerne en oplevelse de ikke har haft før 

– At mødes uden fordomme

– At mixe musik på kryds og tværs. 

– At åbne op for nye samarbejder inden for musik, kor og medie.

 – At give nye og spirende musikere og sangere muligheden for at spille sammen med mere etablerede musikere, kor og orkestrer på en flot og stor scene som Alsion.

 – At skabe bro mellem forskellige kulturer inden for musik, kor, orkestrer, dans og medie

“Hvis koncerten skulle give overskud går pengene til at lave lignende arrangementer”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...