Musikoplevelse: The Heartland Session 2014

17. oktober 2014 Kultur

Husk nu at meld dig til The Heartland Session d. 23. November kl. 14:00-17:00 på Alsion i Sønderborg – arrangeret i samarbejde med Jam &

Camilla Nørbæk.

Camilla Nørbæk.

More.heartland

Artiklen fortsætter under annoncen

Heartland er der hvor alle mennesker kan mødes i musik og dans uanset alder, religion, farve, nationalitet og køn.

“Vi glæder os til at kunne præsenterer et fantastisk program for jer. Det bliver en søndag eftermiddag med kærlighed, musik, sang og visuelle indtryk. Det bliver musik på kryds og tværs leveret af nogle af områdets dygtige musikere. The Heartland Session kalder vi det. Vi mødes på tværs af kulturer og musikalske udtryk til en dag hvor musikken og hjerterummet er i centrum. Tag din ven eller veninde med til en eftermiddag der kommer til at røre ved jeres følelser, der kommer til at give glæde, der kommer til at give gåsehud og måske en fældes en tåre”, siger Brian O’Driscoll, der sammen med mange andre har travlt med tilløbet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Steffan Grarup Jensen.

Steffan Grarup Jensen.

Mød blandt andet Nigel Ray Beck, Nikolay Urumov, Green Forest Pipe Band, Eoin O, Vokalbanden, Steffan Grarup Jensen, Heartlands, Downtown Dynt, Lady Of The House, Jam And More fra Frøken Jensen, Camilla Nørbæk, The Doncarsters med flere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Målet med koncerten er:

 – At give tilskuerne en oplevelse de ikke har haft før 

– At mødes uden fordomme

– At mixe musik på kryds og tværs. 

– At åbne op for nye samarbejder inden for musik, kor og medie.

 – At give nye og spirende musikere og sangere muligheden for at spille sammen med mere etablerede musikere, kor og orkestrer på en flot og stor scene som Alsion.

Artiklen fortsætter under annoncen

 – At skabe bro mellem forskellige kulturer inden for musik, kor, orkestrer, dans og medie

“Hvis koncerten skulle give overskud går pengene til at lave lignende arrangementer”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...