Musikskole-elever spiller eksamenskoncert

18. maj 2014 Kultur

Ti unge, musikalske talenter skal til eksamen / årsprøve på MGK. Programmet er klart og skal lige testes for et publikum. Testen finder sted tirsdag i Musikskolen fra klokken 19 og samme tid torsdag, hvor koncerten spilles i Riddersalen på Sønderborg Slot.musik2

Artiklen fortsætter under annoncen

– Scenen er sat og det er den bedste øvelse for vore studerende , siger Jan Østergaard, musikskoleder og afdelingsleder af MGK i Sønderborg. 

Tre af eleverne er allerede nu optaget på konservatorierne i Esbjerg og København, så her er der ikke så mange nerver på, når de går på scenen.

Du vil bl.a. kunne høre musik af: Mozart, Hândel, Holmboe, Schubert, Beethoven og Gade. De unge synger og spiller på kontrabas, violin, kornet / trompet og klaver.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...