Musikskole-elever spiller eksamenskoncert

18. maj 2014 Kultur

Ti unge, musikalske talenter skal til eksamen / årsprøve på MGK. Programmet er klart og skal lige testes for et publikum. Testen finder sted tirsdag i Musikskolen fra klokken 19 og samme tid torsdag, hvor koncerten spilles i Riddersalen på Sønderborg Slot.musik2

Artiklen fortsætter under annoncen

– Scenen er sat og det er den bedste øvelse for vore studerende , siger Jan Østergaard, musikskoleder og afdelingsleder af MGK i Sønderborg. 

Tre af eleverne er allerede nu optaget på konservatorierne i Esbjerg og København, så her er der ikke så mange nerver på, når de går på scenen.

Du vil bl.a. kunne høre musik af: Mozart, Hândel, Holmboe, Schubert, Beethoven og Gade. De unge synger og spiller på kontrabas, violin, kornet / trompet og klaver.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 112, Gråsten

To natteture for Brand og Redning

18. maj 2021 112

Natten til tirsdag måtte brandvæsnet ud på to ture – og den første var til Imerco i Gråsten, hvor der var gang i brandalarmen ved midnatstid. “Vi var indenfor og kigge os omkring, men der var intet galt”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Klokken 00:24 kom der gang i den automatiske […]

Læs mere...