Musikskole-orkester stryger til København

4. marts 2015 Kultur

Strygerne på Sønderborg Musikskole har ekstra travlt i øvelokalet for tiden. 26 af skolens strygerelever er blevet inviteret til at spille på den årlige Orkesterfestival på søndag i København. En invitation, der betyder at de kommer til at spille for et stort publikum i en af Danmarks mest kendte koncertsale, DR Koncerthuset. Her indtager landets bedste børne-og ungdomsorkestre scenen og spiller klassisk musik en hel dag.

»For Sønderborg Musikskole er Orkesterfestivalen en fantastisk mulighed for at spille for et publikum vi ellers ikke ville nå ud til« siger en glad orkesterkoordinator, Katrin Rimer fra Sønderborg Musikskole.

Artiklen fortsætter under annoncen

»Det er stort, at vi er blevet udvalgt, og det er vi naturligvis meget, meget stolte over«.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juli 2021 112, Sundeved

Dreng har indrømmet at han står bag tre mindre brande

26. juli 2021 112

Politiet Politi modtog søndag morgen en anmeldelse om mulig brandstiftelse på Nydamskolen i Vester Sottrup. Der var ild i nogle træpaller, som var stablet op ad bygningens nordlige gavl. Branden nåede kortvarigt at brede sig til bygningen, inden den var slukket. Det fortæller Politiet i en pressemeddelelse. Efterfølgende brandundersøgelse og efterforskning førte senere søndag til […]

Læs mere...