Musikskolen inviterer til Musikfest på Skovvej

3. maj 2019 Kultur

Lørdag den 11. maj bliver Sønderborg Musikskole omdannet til en musikfest.

Musikskolen slår dørene op til Musikskolens Festdag.

Det er dagen, hvor vi byder alle i Sønderborg Kommune indenfor til årets musikfest, hvor der spilles fra fire scener, skriver Musikskolen.

Selvom det hedder Sønderborg Musikskole, så rummer musikskolen både Sønderjyllands Danseakademi – i daglig tale Balletskolen, og Als Performance Akademi.

Alle grene af musikskolen er samlet den 11. maj, og parat til at give publikum en fantastisk oplevelse med musik, sang, dans, ballet.

Det er anden gang Sønderborg Musikskole slår dørene op til musikskolens Festdag. I år medvirker der flere end 300 elever, og det giver flere end 11 timers musik på 3 indendørs scener og én udendørsscene.

Sønderborg Garden slår tonen an op til klokken 10, hvor den officielle åbning finder sted. Efter åbningstalen begynder musikken og dansen på alle scenerne, og musikskolen på Skovvej vil give genlyd af musik og dans indtil kl. 15.00..

Selvom det hedder musikskolens festdag, og det er en fest, hvor elever og lærere fejrer musikskolen og hinanden, så er det også en invitation til alle i Sønderborg Kommune om at komme og opleve den store mangfoldighed af musikalsk og scenisk udfoldelse der findes i Sønderborg Musikskole. Musikskolen har undervisningstilbud til alle, lige fra de allermindste som går til rytmik med deres forældre, til de noget ældre elever, som overvejer at bliver professionelle musikere, hvorfor de går på musikskolen talentlinje MA eller på MGK, som er et tre-årigt kursus, der forbereder eleverne til konservatoriet eller anden musikuddannelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skulle man gå hen og blive sulten eller tørstig, så står musikskolen klar med ringridderpølser, fadøl og sodavand, ligesom der også bliver mulighed for børnene at muntre sig i hoppeborgen, som bliver opstillet udenfor på p-pladsen ved musikskolen.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...