Musikskolen med i stort musiktræf i Tivoli

21. april 2016 Kultur

5.500 børn og unge fra 68 musikskoler i hele Danmark deltager i landets største musikalske træf, Musikskoledage i Tivoli. Sønderborg Musikskole deltager i år med de to orkestre “SilverPipelines” og “Glimt i Øret”.

Der er tilmeldt et rekordstort antal musikskoler til årets Musikskoledage i Tivoli. Arrangementet løber af stablen over to dage med masser af musik fra 30. april til 1. maj. Man kan som publikum opleve hele 220 koncerter fordelt på 12 scener rundt omkring i Tivoli.musik

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Musikskole stiller med to orkestre, tværfløjteorkestret SilverPipelines og folkemusikorkestret Glimt i Øret. Det bliver en stor oplevelse for de helt unge musikere at deltage i det store arrangement.

“Vi glæder os alle sammen til turen til Tivoli. Vi skal spille på den hyggelige Harmonipavillon og være sammen en hel dag med både musik og karruseller, candyfloss og andet sjov« siger Glimt i Øret-underviser Kathrin Schroeder.

Skulle man nu ikke være i København, så kan man  opleve Glimt i Øret den 27. april på Alsion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Anledningen er åbningen af årets folkBALTICA-festival, skriver Sønderborg Musikskole i en pressemeddelelse.


Fællesskab og inspiration

Mange musikere har i årenes løb optrådt i de stemningsfulde omgivelser i Tivoli.

“Vi har de største verdensstjerner, men vi har også talentfulde børn og unge, der prøver kræfter med Tivolis musikvelkendte scener. På den måde er der mange, som får en oplevelse for livet, når de udfolder sig musikalsk i Tivoli. Der er måske nogle af de allerbedste optrædende, der med tiden bliver professionelle musikere. Men det vigtigste er, at nye generationer gennem musikskolernes gode arbejde oplever et fællesskab gennem musikken, som de kan tage med sig resten af livet”, siger underdirektør for Kultur i Tivoli, Nikolaj Koppel.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Fællesskab, ensomme øvetimer på værelset og i øvelokalet belønnes med opmærksomhed og klapsalver, når de mere end 200 koncerter afvikles i Tivoli. Musikskoledage i Tivoli er ikke blot et højdepunkt for eleven, men også for lærerne. Her kan eleverne få inspiration til at blive endnu bedre”, siger projektleder for Musikskoledage i Tivoli, Dan Johnsen.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49