Musikskolen på besøg i Sønderskov-Skolen

23. januar 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

På Sønderskov-Skolen er der i løbet af året uger, hvor skemaet bliver brudt op og man laver mange andre ting. På 5. skole2årgang laves der således denne uge rekordbog, så mange forskellige rekordforsøg afprøves, dokumenteres og skrives sammen til en bog.

Samtidig har 5. årgang været så heldig at få besøg af Sønderborg Musikskole hver dag denne uge. Den har stået på sangundervisning, der har været undervist i improvisation og ikke mindst perkussion, skriver skolen i en pressemeddelelse.skole1

Artiklen fortsætter under annoncen

Luca fra 5.a kunne allerbedst lide at spille på trommer.

”Vi var forskellige grupper, der skulle spille forskellige rytmer. Og selvom vi ikke rigtig havde øvet, lød det alligevel mega fedt! Det var også dejligt, at det er noget helt andet, end vi normalt laver til musik i skolen.”

Der blev gået til den, da eleverne i 5. klasserne klappede, trampede og spillede på murerspande til både samba- og andre rytmer sammen med lærer Thomas Ousager fra Sønderborg Musikskole.

Mads fra 5.a syntes også det var sjovt:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Thomas, var rigtig god til at undervise. Vi endte med at spille sammen. Og vi spillede højt!”

 

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...