Musikskolen på besøg i Sønderskov-Skolen

23. januar 2015 Kultur

På Sønderskov-Skolen er der i løbet af året uger, hvor skemaet bliver brudt op og man laver mange andre ting. På 5. skole2årgang laves der således denne uge rekordbog, så mange forskellige rekordforsøg afprøves, dokumenteres og skrives sammen til en bog.

Samtidig har 5. årgang været så heldig at få besøg af Sønderborg Musikskole hver dag denne uge. Den har stået på sangundervisning, der har været undervist i improvisation og ikke mindst perkussion, skriver skolen i en pressemeddelelse.skole1

Artiklen fortsætter under annoncen

Luca fra 5.a kunne allerbedst lide at spille på trommer.

”Vi var forskellige grupper, der skulle spille forskellige rytmer. Og selvom vi ikke rigtig havde øvet, lød det alligevel mega fedt! Det var også dejligt, at det er noget helt andet, end vi normalt laver til musik i skolen.”

Der blev gået til den, da eleverne i 5. klasserne klappede, trampede og spillede på murerspande til både samba- og andre rytmer sammen med lærer Thomas Ousager fra Sønderborg Musikskole.

Mads fra 5.a syntes også det var sjovt:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Thomas, var rigtig god til at undervise. Vi endte med at spille sammen. Og vi spillede højt!”

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2022 Politik, Sønderborg

Ændret vedligeholdelse af grønne området gavner biodiversiteten og økonomien

8. december 2022 Politik

Tidligere på året så Natur-, Klima- og Miljøudvalget på mulighederne for at justere driften af de grønne områder for at gavne levevilkårene for planter, dyreliv og insekter. I forbindelse med budgettet har det desuden været en bunden opgave at finde besparelser på den grønne drift. Det har derfor været afgørende, at omlægningen at vedligeholdelsen afrabatter […]

Læs mere...