Musikskolen tager på turné til lokale folkeskoler

20. april 2018 Kultur

Lige nu turnerer Sønderborg Musikskole rundt i Sønderborg Kommune på skolekoncertturné. Musikskolen drager afsted i to dage, og her når eleverne at spille seks koncerter på seks forskellige skoler.

Tre af musikskolens rytmiske bands er med. Derudover deltager der også elever fra Als Performance Akademi, som danser og viser smagsprøver fra deres seneste forestilling, High School Musical.

Ca. 30 af musikskolens elever er sammen med deres lærere afsted på koncertturneen.

Musikskolens skolekoncertturné er samtidig starten på musikskolens tilmeldingskampagne til næste skoleår.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skolekoncertturnéen præsenterer musikskolens nyeste tilbud til elever, som gerne vil spille rytmisk musik, og gerne vil spille i band fra begyndelsen, skriver Musikskolen i en pressemeddelelse.

Tilbuddet hedder ”Bandskolen – Beat up”. Det er et tilbud til elever mellem 9 og 12 år, som gerne vil spille på enten guitar, trommer, klaver, bas, saxofon eller synge. Eleverne bliver fra første dag samlet i en band og sammen modtager de undervisning i sammenspil, teori/høre, komposition. Derudover modtager de også individuel undervisning i det instrument, som de har valgt at spille på.

Artiklen fortsætter under annoncen

En del elever går til flere fritidsaktiviteter i løbet af ugen, og det kan derfor godt være lidt svært at skulle gå til musik flere gange om ugen. Derfor tilbyder Bandskolen – Beat Up og at al undervisning ligger samme dag inden for 2 timer.

På onsdag, når elever og lærere igen drager afsted på turne, er det Dybbølskolen, Augustenborg Skole og Sønderskov-Skolen, som får besøg af musikskolens rytmiske bands og Performanceakademiet.

Det er i øvrigt også nu, man kan tilmelde til én af de mange andre aktiviteter som Sønderborg Musikskole tilbyder.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Sønderborg Musikskole kan man både få musikundervisning, gå til ballet, musical linje og billedskole.

Alt sammen er samlet HER på musikskolens hjemmeside, hvor fra tilmeldingen også foregår.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk