Musikskolens Kasper Vilhelmsen fik Musikprisen 2019

4. december 2019 Sønderborg

Kasper Vilhelmsen arbejder i kommunen som serviceassistent og står blandt andet for den daglige rengøring på Sønderborg Musikskole – og efter at have læst indstillingen – gav Søndrborg Musikråd tirsdag aften Musikprisen 2019 til musikskolens rengøringsmand.

I indstillingen står der:

Jeg synes, Kasper Vilhelmsen har fortjent musikprisen, fordi han i mange år har vist et kæmpe engagement for musikskolens elever og har stor indflydelse på den sociale kultur, der er på musikskolen. Jeg har tidligere gået på musikskolens musikakademi og kendte i starten ikke særlig mange af de øvrige elever. Vilhelmsen har igennem mange år stået for arrangementer, lige fra julefrokost og sommerfest, til daglige arrangementer som fællesspisning og pandekagedag. Det var igennem Kasper Vilhelmsens arrangementer jeg hurtigt fik nye venner, hvilket gav mig stor lyst til at komme ned på musikskolen og lære. Udover den læring, jeg fik fra mine dygtige undervisere, begyndte jeg også at lære til og fra overfor mine nye venner.

Artiklen fortsætter under annoncen

I dag har Kasper Vilhelmsen formået at videreføre den social kultur til eleverne og oprette et festudvalg og elevudvalg. På den måde bidrager eleverne selv til arrangementer og en tæt dialog med lærer og ledelse. Bl.a. har Kasper i år stået for at skaffe sponsorater til musiktrøjer for MA og MGK.

Det jeg lærte mest fra musikskolen, var at musikken og lysten til at spille, skabes gennem interaktion mellem flere personer. Derfor har Kasper Vilhelmsen en stor del i at mine år på musikskolen har været super lærerige og nogle af de bedste år af mit liv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Min beskrivelse af Vilhelmsen er ikke kun skrevet ud fra min oplevelse på musikskolen, men også hvad jeg efterfølgende har set – og hørt fra nuværende elever.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...