Naboer: Mand faldt ned fra 4. sal

10. juli 2018 112

En mand faldt ud fra  4. sal i en boligblok i krydset Alsgade/Ringgade tirsdag kort efter kl. 21. Han havde ifølge et vidne besøg af politiet og stak ud gennem vinduet, hvorefter han mistede balancen og faldt.

“Jeg så det og ringede straks 112”, siger en nabo til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at personen, der faldt, snakkede, da han lå på parkeringspladsen foran blokken.

Han siger yderligere, at manden, der sprang, er psykisk ustabil.

“Det var gennem længere tid tydeligt, at han ikke havde det godt og vi andre i opgangen har forsøgt at få kommunen og boligforeningen til at gøre noget for ham”, siger naboen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Naboen har opskriften på at undgå nogle af den slags ulykkelige episoder:

“Når man sluser psykisk syge hurtigt ud fra hospitalet, så skal man sørge for, at der kommer nogen og ser til dem”, siger han.

Politiet skriver på Twitter, at den 25-årige psykisk syge mand var kravlet ud på tegltag fra kvistvindue og herfra faldet ned fra 4. sals højde.Han er alvorligt tilskadekommen – og de pårørende underrettet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. januar 2022 Kultur, Sønderborg

Hør historien om de gamle gårde og huse i Ulkebøldam

26. januar 2022 Kultur

Biblioteket har inviteret Helmer Sander-Larsen fra Lokalhistorisk Arkiv Ulkebøl til Multihuset Ulkebøl, hvor han på tirsdag klokken 16:30 vil fortælle om historien om gamle gårde og huse i Ulkebøldam. Du kommer til at høre om ejendommene og om de mennesker, der har boet der. Det skriver biblioteket i en pressemeddelelse. Helmer Sander-Larsen, som er fra […]

Læs mere...