Næste byrådsmøde holdes på Dyvig Badehotel

19. august 2020 Politik

Næste byrådsmøde i – den 26. august – holdes på Dyvig Badehotel i stedet for, som sædvanligt, i byrådssalen på Sønderborg Rådhus. Årsagen er, at det i byrådssalen ikke er muligt at sikre afstandskravet i forbindelse med corona-situationen.

“Hvis det bliver sådan, at vi flere måneder frem, skal holde byrådsmøder udenfor Rådhuset, så vil vi gerne tilgodese flere steder end blot et enkelt. Der følger trods alt lidt omsætning med, når vi rykker ind i en restaurant eller et hotel”, siger borgmester Erik Lauritzen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mødet bliver samtidig uden livestreaming, fordi mødet er flyttet fra rådhuset, hvor udstyret befinder sig. Til gengæld er der adgang for offentligheden med et begrænset antal pladser, skriver Sønderborg Kommune.

Mødet begynder kl. 17.00 og dagsorden for byrådsmødet kan findes via kommunens hjemmeside fire hverdage før mødet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...