Næste byrådsmøde holdes på Dyvig Badehotel

19. august 2020 Politik

Næste byrådsmøde i – den 26. august – holdes på Dyvig Badehotel i stedet for, som sædvanligt, i byrådssalen på Sønderborg Rådhus. Årsagen er, at det i byrådssalen ikke er muligt at sikre afstandskravet i forbindelse med corona-situationen.

“Hvis det bliver sådan, at vi flere måneder frem, skal holde byrådsmøder udenfor Rådhuset, så vil vi gerne tilgodese flere steder end blot et enkelt. Der følger trods alt lidt omsætning med, når vi rykker ind i en restaurant eller et hotel”, siger borgmester Erik Lauritzen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mødet bliver samtidig uden livestreaming, fordi mødet er flyttet fra rådhuset, hvor udstyret befinder sig. Til gengæld er der adgang for offentligheden med et begrænset antal pladser, skriver Sønderborg Kommune.

Mødet begynder kl. 17.00 og dagsorden for byrådsmødet kan findes via kommunens hjemmeside fire hverdage før mødet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Feriepartner Sønderborg overtager udlejningsbureauet Nordferien

6. december 2022 Erhverv

Feriepartner Sønderborg er allerede inden den officielle åbning kommet utrolig godt fra start, idet der netop er indgået en aftale med udlejningsbureauet Nordferien om at overtage deres lokale aktiviteter. Ejerparret af Nordferien, Lone & H. C. Unger, har ønsket at få mere fritid og efter mange år med meget lidt ferie og stort set ingen […]

Læs mere...