Næste Promusica-koncert byder blandt andet på Kirin Winds

22. januar 2020 Kultur

Musikerne fra ProMusica inviterer til endnu en festlig koncert den 2. februar kl. 15:00 i Koncertsalen Alsion. På programmet er der blandt andet Carl Nielsens blæserkvintet, som skal opføres af ‘’Kirin Winds’’.

Jorunn Solløs, fløjte, Simona Sindrestean, obo, Catarina Zeh, fagot, Nicolai Eghorst og Jeppe Rasmussen, horn er de fem medlemmer af Sønderjyllands Symfoniorkester som har stiftet ‘’Kirin Winds’’.

De er iøvrigt prisvindere ved P2 kammermusikkonkurrencen og de har udover deres arbejde som orkestermusikere et bredt koncertvirke sammen – både nationalt og internationalt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover optræder violinisten Lada Fedorova og pianisten Lucie Kaucka optræder med musik af Massenet, Sarasate og Piazzola, skriver Promusica-arrangørerne.

I den anden del af koncerten kan der opleves nykomponeret dansk musik som Frederik Zeuthens ‘’Waldeinsamkeit’’ og også J.Sibelius’ ‘’Valse triste’’ og W.A.Mozarts 25. symfoni.

Det er ‘’Ensemble Pluma’’, et klassisk kammerorkester der består af den unge musikalske elite. De har base i Aarhus  og er inviteret til at opføre de sidstnævnte, meget repræsentative stykker for den klassiske musik, værker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er som altid fri entré.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Samfund, Sønderborg

Borgerblikket – nu kan du følge dine Jobcentersager

29. november 2021 Samfund

For et år siden har kommunerne givet borgerne adgang til egne data på otte udvalgte sagsområder i det tilbud, der hedder Borgerblikket. Nu skydes anden etape i gang så man som borger nemt og hurtigt kan se udvalgte data om sine sager og indsatser på borger.dk. Anden etape går i luften den 1. december og […]

Læs mere...