Natur-, Klima- og Miløudvalget fik ikke sparet en eneste krone på fredagens møde

4. november 2022 Politik

Udvalget for Natur, Klima og Miljø ændrede punktet med spareforslag til et drøftelsespunkt, så der ikke skulle tages stilling til, hvad der skal spares væk. Det fortæller udvalgsformand Asger Romme Andersen til SønderborgNYT.

“Flere af forvaltningens spareforslag fletter ind i flere udvalg og derfor har vi i samråd med forvaltningen udskudt beslutningerne”, siger udvalgsformanden.

“Nu er der lagt op til at udvalgsformænd og næstformænd fra de implicerede udvalg mødes og snakker tingene igennem, så vi bliver klædt bedre på til at beslutte, hvor det er, vi vil spare”, siger Asger Romme Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et af spareforslagene er Skøjtebanen, som rækker ind i Sundhedsudvalget, Udvalget for Natur, Klima og Miljø og også Teknik-, By- og Boligudvalget.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...