NB-dagen blev fejret med Danmark-Peru på storskærm

18. juni 2018 Kultur

Nord-Als Boldklub hold forleden NB-dagen 2018, hvor den danske sommer viste sig fra sin vekslende side. Det afvekslende vejr afholdt dog ikke over 150 NB’ere fra at deltage og nyde hinandens selskab i og omkring klubhuset.

NB-dagen var for alle i og omkring klubben, men primært sæsonafslutning for hele klubbens ungdomsafdeling og er dermed en tilbagevendende begivenhed, som er imødeset af både spillere, trænere, ledere, forældre og søskende.

Højdepunktet på NB-dagen var da alle ungdomshold på skift blev kaldt op på tribunen, hvor de blev præsenteret og fik uddelt medaljer og pokaler, foran et stolt forælder publikum, som ivrigt fotograferede deres glade børn og deres trænere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved de yngste årgange var der medaljer til alle spillere, mens der fra U10 og opefter blev valgt en årets fighter og en årets spiller pr. årgang. Kåringerne var ventet med stor spænding, skriver Nordborg Boldklub i en pressemeddelelse.

Inden kåringerne blev NB-dagen skudt i gang med 1. holdets oprykning til serie 2, som blev fejret på behørig vis til langt ud på aftenen.

Den traditionelle fællesspisning foregik i hyggelige omgivelser ved og omkring Nord-Als Boldklubs klubhus og grillmaden blev tilberedt af klubbens frivillige hjælpere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter fællesspisningen sluttede NB dagen 2018 med et brag da Nord-Als Boldklub viste Danmarks første VM kamp mod Peru på udendørs storskærm og her skabte 100 NB’ere rigtig god stemning og fejrede 1-0 sejren.

NB-dagen blev endnu en gang en hyggelig dag og aften i NB-familiens skød.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...