Nets: Er din løn ikke gået ind?

31. oktober 2014 Uncategorized

Den sidste ugedag i måneden er normalt lønningsdag, men nogle bankkunder kan få en lang næse, hvis de fredag morgen går ind og tjekker deres konto.

Artiklen fortsætter under annoncen

Problemer hos Nets, der står for den infrastruktur, som fører pengene ind på folks konti, har problemer.penge

Det er dog ikke alle kunder, som ikke har adgang til deres løn. Nogle transaktioner er gået igennem, mens andre er tilbageholdt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Problemet er løst

Nets har heller ikke overblik over, hvor mange kunder der er berørt af problemet, som skulle være løst.

“Der har været en forsinkelse, og det beklager vi selvfølgelig. Problemet er løst, men det har givet forsinkelser i forhold til lønudbetalingen flere steder. Vi forventer, at tingene kører igen, så lønnen skulle være på vej”, siger pressemedarbejder hos Nets Michael Juul Ruggard til DR.

Det er ikke første gang, at der er problemer med lønudbetalingen, og Nets er nu i gang med at finde ud af, hvorfor problemet opstod.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget sendte forvaltningens sparekatalog videre til Byrådet

17. august 2022 Politik

På onsdagens møde i Økonomiudvalget godkendte politikerne det katalog over sparemuligheder, som forvaltningerne har sat sammen og nu bliver det sendt videre til Byrådet, som skal beslutte, hvor det præcis er, der skal skæres ned. “Nu er det så op til de forskellige partier at finde frem til de konkrete besparelser, som er nødvendige for […]

Læs mere...