Netværkshuset inviterer til foredrag med gerontopsykolog

Netværkshuset udbreder kendskabet til demens. Arkivfoto
Netværkshuset udbreder kendskabet til demens. Arkivfoto
24. april 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Netværkshuset inviterer til et foredrag med gerontopsykolog Anna Aamand, som blandet andet vil fortælle, at et menneskes adfærd er et sprog og at et menneske med demenssygdom får ’hovedrollen’ i sin egen sygdom.

Anna Aamand holder sit foredrag i Sydjysk Sparekasse Skansen tirsdag den 7. maj fra klokken 13:30 til 16:30.

Prisen er 50 kroner for medlemmer og 75 kroner for ikke medlemmer og det er inklusiv kaffe, te og lidt sødt. Betaling: mob Pay: 290683 eller konto.nr. 8010 000 1641969.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmelding senest 4.maj til Anne Steenbjerg, mail: [email protected]. mobil 22 72 38 31.

Pladserne sælges efter først til mølle og der er 150 pladser, skriver Netværkshuset.

Anna Aamand har arbejdet som ældrepsykolog i over 30 år i såvel hospitalsvæsen med udredning og behandling, som i kommunalt regi, med psykologsamtaler til ældre.

En af de ting, hun har været allermest optaget af gennem årene er at se og kommunikere med mennesket bag demenssygdommen gennem hele demensforløbet – og at give pårørende støtte og redskaber til at være der, med alle de udfordringer, der kommer undervejs.

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...