New Hope Gospel Choir – et nyt skud på stammen fra Gospelfællesskabet

11. februar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

 

I begyndelsen af marts måned ser et nyt gospelkor dagens lys. Gospelfællesskabet Sønderborg har valgt at udvide med et nyt kor, som får navnet: NEW HOPE GOSPEL CHOIR

May Jeznach Madsen bliver korleder for det nye kor, som bliver et kor med optagelsesprøve og forhåbentlig masser af koncertaktivitet.

May Jeznach Madsen har været gospelkorleder i Sønderborg Gospel Choir i lidt over 10 år, men har valgt nu at søge nye veje og danne det nye kor. Udover den fantastiske rejse – hun har fået lov til at tage i SGC, og som nu stopper – så er hun stadig korleder for Gospel4Kids og Hearts of Gospel – samt opfinder af Gospel4Teens som ledes af Malene Birk Olsen. De tre kor – plus det nye – er alle en del af Gospelfællesskabet Sønderborg, som hører til i Sønderborg Frikirke. Det nye skift vil derfor også betyde, at alle kræfter lægges i at udvikle det fællesskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det nye kor kommer til at hedde “NEW HOPE GOSPEL CHOIR” – oversat altså – Gospelkoret Nyt Håb. Vi tror på, at koret kan blive et nyt håb i svære tider – både for det enkelte kormedlem, for publikum som skal lytte, og forhåbentlig får vi lov til at bringe et nyt håb til den store verden.

Vi vil gøre alt for at bringe håbet om tro, frihed, glæde, fred, retfærdighed og kærlighed – som ligger i gospelsangene – ud til det publikum, som kommer for at lytte, skriver Gospelfællesskabet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi er allerede en god flok sangere, der ønsker at være en del af det nye kor – men vi har brug for flere. Hvis du kunne have lyst til at deltage i et gospelkor, hvor du vil få et fantastiske fællesskab samtidig med muligheden for at udvikle dig som sanger og formidler, så skriv til os og hør mere!

60+ gospelkor

Udover NEW HOPE GOSPEL CHOIR  har det længe været en tanke at starte et 60+ gospelkor i Gospelfællesskabet i Sønderborg. Et kor, hvor vi mødes om formiddagen synger en times tid, spiser frokost sammen, synger lidt igen og går hjem med fornyet overskud og glæde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eneste adgangskrav til dette kor er, at du skal være over 60 år.

Hvis du kunne have lyst til at deltage i et sådan et kor efter sommerferien 2017 – så skriv også meget gerne en besked til os på info@sonderborgfrikirke.dk

Du kan kontakte korleder May Jeznach Madsen på info@newhopegospelchoir.dk eller på 31 42 12 39 – hvis du gerne vil høre om det nye kor.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk