Nicolai Okholm Friis spiller for FC Sønderborg igen

25. januar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

FC Sønderborg skriver i en pressemeddelelse:

FC Sønderborg har igen lavet aftale med Nicolai Okholm Friis

Alder: 08.08.94

Position: Central/defensiv midtbane

Nummer: 6

Tidligere klubber: Lundtoft if, VGIE (Vojens)

Kort om Nicolai Okholm Friis:

Nicolai blev færdig på gymnasiet sidste år og har været ude at rejse i 3 mdr. Nicolai bor i Kliplev og har før rejsen spillet i FCS.

FC Sønderborgs sportschef Rasmus Andreassen udtaler:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nicolai har spillet i FCS af flere omgange. Og det der måske er særligt imponerende omkring ham er hans evne til konstant at bygge på i sit spil. Han har altid været en dygtig fodboldspiller, men han har også udviklet sin fysik og fremstår i dag som en stærk og robust midtbanespiller, der fylder meget både i det offensive men også i det defensive spil. Jeg glæder mig til igen, at se Nicolai i den røde FC Sønderborg trøje.”

Vi har også fået en snak med Nikolai om at han igen er i FC Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du har været væk i sidste sæson, hvad har du lavet?

Jeg har siden i sommers været bosat i Spanien, hvor jeg udover at have lært sproget, har arbejdet som henholdsvis tjener på en bar, samt som engelsklærer.

Du er nu tilbage i den røde trøje – hvorfor?

Udover at det er et spændende overlevelsesprojekt FC Sønderborg har sat i værk, var det også et økonomisk spørgsmål. Jeg kunne fint få det til at løbe rundt i Spanien, men det var svært at lægge penge til side. Så jeg har besluttet mig for, at finde et arbejde samt et værelse i Sønderborg, så jeg kan få tjent nogle penge inde sommer, hvor jeg skal i gang med at studere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvad gør FCS til en klub du gerne vil spille i?

Det er der flere grunde til. Både fordi mange af de spillere og trænere jeg tidligere har spillet sammen med er tilbage, hvilket giver mig en tro på, at vi kan blive i danmarksserien. Derudover er FC Sønderborg en klub der, trods danmarksserie-niveauet, stadig er båret af spillere der spiller for klubben og for hinanden, og ikke for penge, biler og bonusser. Det synes jeg er tiltalende.

Hvad kan du bringe med ind i truppen?

Artiklen fortsætter under annoncen

Eftersom FC Sønderborg notorisk set altid har et rigtig ungt hold, betyder det først og fremmest at jeg, trods min egen forholdsvis unge alder, kommer til at bidrage med noget rutine. Derudover er jeg en fysisk stærk og alsidig spiller der, afhængig af kampsituationen, både kan jeg stå imod defensivt men også bidrage offensivt.

 

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...