Nicole Piper har skruet på nogle af sine priser

18. januar 2015 Erhverv

Nu hvor en masse butikker har skruet ned for priserne, så har Nicole Piper bestemt sig for, at hun også skruer på nogle af sine priser. Så når du er på skøjtebanen med børnene, så kan du lige stikke ind i hendes butik i Havbogade og se, hvad det er, den nystartede Nicole Piper har lagt frem. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2015/01/IMG_8423-300×237.jpg” alt=”IMG_8423″ width=”300″ height=”237″ />

“Jeg sælger mange smykker via nettet, men der er for eksempel armbånd i butikken, som du ikke kan finde på hjemmesiden”, siger Nicole Piper, der gør meget ud af at hygge om sine kunder.

Smykkerne præsenteres på en spændende måde og der er god stemning i butikken, der på flere måder ligner en udstilling, som er lavet for hyggens skyld.IMG_8414

“Det er vigtigt for mig, at det er en god oplevelse, når mine kunder køber et smykke, fordi smykker jo købes i en eller anden anledning”, siger Nicole Piper til SønderborgNyt. Anledningen kan være, at man har fået nyt job, bestået en eksamen eller måske er kommet hel igennem et alvorligt sygdomsforløb.

“De tanker, man gør sig, når man køber smykket, dem lægger man jo ligesom ned i halskæden, armbåndet eller ringen”, siger Nicole Piper.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk