Niels Christian Schjøth og Flemming Smidt Jensen har 10 års jubilæum

16. august 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

De to statsautoriserede revisorer Niels Christian Schjøth og Flemming Smidt Jensen er klar til at fejre 10 års jubilæum med en reception den 26. august fra kl. 14 til 17 i lokalerne i Jyllandsgade.

Ønsket om at prøve at stå på egne ben blev for ti år siden for stærkt for de to statsautoriserede revisorer Niels Christian Schjøth og Flemming Smidt Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Trods udsigten til en to-årig kundeklausul, hvor de ikke måtte kontakte eller udføre arbejde for tidligere kunder, tog de det store spring ud i uvisheden.

Privat Foto.” width=”300″ height=”200″ /> Flemming Smidt Jensen og Niels Christian Schjøth. Privat Foto.

“Vi havde planerne, et par skriveborde og en stærk tro på os selv – men ingen kunder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Set i bakspejlet havde det nok været lettere at købe os ind en virksomhed. Fordelen ved at have bygget hele virksomheden op fra bunden er dog, at vi har fået en dyb forståelse for mange af de udfordringer, som vores kunder møder i det daglige”, siger de to revisorer i en pressemeddelelse..

For de to statsautoriserede revisorer har ord som engagement, nærvær, tryghed og tilgængelighed altid haft stor betydning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er omdrejningspunktet, i alt hvad de foretager sig. Det er kunderne, det handler om, og når de er der, er revisorerne også klar med gode råd og vejledning. Kunderne må aldrig få en uventet regning eller en faktura, de ikke forstår, så derfor siger vi også altid til, hvis der er tale om merarbejde i forhold til det aftalte.

Ønsket om at kunne være tættere på kunderne betød, at Flemming og Niels Christian blev en del af Sønderjyllands Revision og åbnede en afdeling i Sønderborg – en afdeling, som er vokset gennem årene, så de i dag er 11 medarbejdere og dermed blandt Sønderborgs større revisionsfirmaer.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...