Nørager-beboer: Afdelingsbestyrelsens næstformand er uegnet til sin bestyrelsespost

24. maj 2021 Politik

Som tilflytter til Nørager har Per Jensen med egne ord oplevet Nørager som et roligt område med syriske flygtninge som naboer, kompetente ejendomsfunktionærer og nøgterne informationer fra Sønderborg Andelsboligforening om fremtiden for området.

”Men jeg har også oplevet næstformand Herluf Christian Jensen i min afdelingsbestyrelse være egenrådig som administrator for Facebook-gruppen ‘Sønderborg mod Ghettoloven’ og privat lufte den indre svinehund. I fredags gik Herluf Christian Jensen så amok online og svinede syriske flygtninge og Enhedslisten til på byrådskandidaten Johanna Prechts Facebookside”, siger Per Jensen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg mener ikke, Herluf Christian Jensen er egnet til fortsat at være næstformand i en død afdeling, hvor der i øvrigt har manglet mødereferater siden 2017 og jeg ser ham som en skamplet på SAB som boligforening”, siger Per Jensen.

SønderborgNYT har bedt næstformand Herluf Christian Jensen om en kommentar til Per Jensens kritik og redaktionen har modtaget en mail, hvor der står:

For det første tager Per Jensen store ord i sin mund, men det er jo typisk Enhedslisten, lyder det fra Herluf Christian Jensen, som er næstformand i beboerbestyrelsen i Nørager.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det var opslaget på Enhedslistens Facebookside med de syriske børneterrorister og mødre, jeg er imod. Børnene er jo hjernevasket og IS-uddannet til at udrydde de vantro”, skriver Herluf Christian Jensen i en kommentar til SønderborgNYT.

Opslaget på Enhedsliste-kandidatens Facebookside var skiftet til et andet, som også havde samme lyserøde baggrund, som det han oprindeligt ville kommentere. Det var ikke de syrere, der boede i Nørager, han ville kritisere, og han slettede det derfor sit opslag igen, da han opdagede fejlen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Min private mening har ikke noget med boligafdelingen at gøre og hvad Facebooksiden ‘Sønderborg mod ghettoloven’ angår, så var Johanna Precht medadministrator, indtil hun blandede sin politik ind i det – det var aftalt fra start, at det var en upolitisk Facebookside”.

På Facebook skrev næstformanden: ‘Nej, vi har ikke plads – send hele lortet hjem. Og send for den sags skyld Enhedslisten med til Syrien’.

Og det var ifølge næstformanden rettet mod de syrere, som regeringen nu vil hente hjem – og ikke mod syrere, som er i Nørager.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Udtalelsen fra Per Jensen om, at jeg ‘svinede de syriske flygtninge og Enhedslisten til’, er hans opfattelse. Hvis det kræver en undskyldning fra min side med hensyn til de syriske beboere, så er den her: UNDSKYLD, det var ikke meningen at såre jer, men udelukkende Enhedslistens politiske indstilling på udlændingeområdet”, skriver Herluf Christian Jensen i mailen til SønderborgNYT.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...