Nørre Havnegade: Psykisk ustabil bag overfald på ung mand

22. august 2015 112

Nicolai Él Dyrby skriver på Facebook:

Jeg er langt fra racistisk anlagt, og min holdning til folket er egentlig at vi hver især er lige her på jorden, således at gensidig respekt er en del af dagligdagen.

Dog synes jeg lige at jeg vil dele et surt opstød med hensyn til de folk som ødelægger det for mange andre, og får os som er født og opvokset her i landet til at tvivle på vores gæstfrihed.Politibil set bagfra

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg møder i nat en gruppe udlændinge på 3 mand i alderen 25-35 år, som står og holder en ung pige tilbagefanget op af en mur. De snakker hverken dansk eller engelsk, og pigen græder og bliver ved at sige de skal lade hende gå.

Det kan jeg selvfølgelig ikke se igennem fingre med, og bliver naturligvis sur og stor i kæften, hvorfor vi råber af hinanden uden egentlig at forstå hinandens sprog. Det ender så med at de griner og lader pigen gå.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det burde naturligvis være slut der, men da jeg så en times tid efter går hjem imod min lejlighed, kan jeg høre, at der går nogen folk bag mig.

 

Overfaldet ved hoveddøren

Jeg når til min hoveddør og er i gang med at låse op, hvorefter jeg bliver slået ned bagfra og hamrer hovedet ned i stenene, og de samme 3 mand fra før står og sparker på mig og snitter mig i maveskinnet samt panden med en lille lortekniv.

Artiklen fortsætter under annoncen

De løb igen kort efter og jeg ringede selvfølgelig til politiet og fik en lille tur på skadestuen.politi8

Alt i alt slap jeg billigt da det meste var overfladisk, men det endte da med hul i hovedet, snitsår i mave og pande, en finger der gik af led, samt et brækket og et trykket ribben.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dog slap pigen nok for en ubehagelig oplevelse, så jeg er godt tilfreds.

Alt dette skete på & omkring Nørrehavnegade i Sønderborg natten til lørdag omkring kl 04:45, og hvis folk enten har set eller hørt noget, evt hvis nogen ved hvem pigen er, så må de gerne kontakte politiet.

Politiet bekræfter

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg kan bekræfte, at vi har modtaget en anmeldelse og jeg kan tilføje, at overfaldet formodentligt er noget familie-relateret. Gerningsmanden, der står bag overfaldet, skulle efter sigende være psykisk syg, så ham leder vi efter. Han render rundt et eller andet sted derude og har det ikke ret godt”, siger vagthavende til SønderborgNYT

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om ophævelse af fælles forældremyndighed

24. juni 2021 Samfund

Kære Brevkasse, Jeg har to drenge på 6 og 8 år med min ekskone. Vi har fælles forældremyndighed, og hun har bopælen på begge børn. Der har altid været et højt konfliktniveau, og vores samarbejde fungerer bare ikke. Børnenes mor overholder næsten ingen af de aftaler, som vi indgår med hinanden, herunder vedrørende samvær, og […]

Læs mere...