Nørreskoven: Børn kan hente oplevelser i naturskolen

6. oktober 2015 Nordborg

Søndag inviterer Naturskolerne i Sønderborg Kommune alle med til et af årets natur-brag: ”Åbent hus” på Nordals Naturskole.by

Det er fra kl. 10.00 – 15.

Artiklen fortsætter under annoncen

00 på naturskolen i Nørreskoven på Als. Her vil der være et væld af sjove, spændende og udfordrende naturaktiviteter for hele familien.

Efteråret er på sit højeste og naturen viser sig fra en af sine flotteste sider. Nordals Naturskole ligger midt i denne skønne natur, og på åbent hus dagen kan alle komme og se, prøve og opleve læring og aktiviteter om naturen, i naturen, med naturen.

“Vi har fyldt naturskolen og skoven op med masser af natur-aktiviteter, som folk kan være med til at prøve, smage på, røre ved eller lære af”, siger naturskoleleder Andreas Hermanni en pressemeddelelse.

Det er en fast tradition, at naturskolen laver dette arrangement og igen i år er alt ganske gratis. Du kan f.eks. bygge fuglekasser, røre ved og fange fisk, se vildt blive parteret og stegt, presse saft af skovens frugter, lave æblegrød, gå på opdagelse i skoven, skyde med buer og meget meget mere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk