Noget om…. Halfdan Rasmussen

2. februar 2015 Kultur

I januar ville Halfdan Rasmussen være fyldt 100 år. Dette markerer Biblioteket Sønderborg ved at holde et arrangement med Halfdanskerne på tirsdag kl. 19.30.

Halfdanskerne kommer til Sønderborg Bibliotek.

Halfdanskerne kommer til Sønderborg Bibliotek.

Artiklen fortsætter under annoncen

Deres nye show er baseret på sange af Halfdan Rasmussen samt hans musikalske og poetiske venner.

Den store poets egne sange suppleres med og sættes i relief af populære viser med tekster af Benny Andersen og Frank Jæger. Numrene knyttes sammen med masser af morsomme og interessante historier om Halfdan Rasmussen, poesien, vennerne og kvinderne.

Showet indeholder spændende nyfortolkninger af en række af Halfdans Rasmussens mest elskede sangtekster som ”Noget om helte” og ”Noget om billigrejser”, og der er også en række mindre kendte, men mindst lige så geniale specialiteter i vente.

Artiklen fortsætter under annoncen

Entré: 80 kr.
Billetter kan købes på www.biblioteket.sonderborg.dk, på bibliotekerne eller ved indgangen.

Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...