Nord-Als Boldklub er superklar til Skolecup nummer 52

17. oktober 2018 Kultur

Fra den 26.-28. oktober indbyder Nord-Als Boldklub og Nordals Skolen til Skolecup 2018 i Nordals Idrætscenter.

Skolecup er 2018 er nr. 52 i rækken, så der er for alvor tale om et traditionsstævne.

Skolecup er indendørs fodbold og for alle 0.-9. klasser på skoler i gammel Nordborg, Augustenborg og Sydals kommune, samt enkelte hold fra andre skoler. Et hold må bestå af fire spillere plus maksimalt tre udskiftningsspillere. Alle hold skal som minimum have én pige på banen ad gangen, skriver boldklubben til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forældre og lærere har også muligheden for at dyste på banen, når der søndag spilles om en flot vandrepokal i forældrerækken.

Både planlægning og afvikling af Skolecup 2018 sker i et samarbejde mellem Nord-Als Boldklub og Nordals Skolen. På stævnedagene vil frivillige fra Nord-Als Boldklub og elever og ansatte fra Nordals Skolen hjælpe til.

For spillere vil der ud over en sjov fodboldoplevelse være pokaler, medaljer og mindre præmier at vinde, mens tilskuere også vil have mulighed for at opleve en dejlig stemning i hallen. Skolecup 2018 er et oplagt klasse-arrangement, hvor både forældre og børn vil have mulighed for socialt samvær uanset om man spiller fodbold eller ej. Alle er velkomne; fodboldspillere -som ikke fodboldspillere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...