Nord-Als Boldklub har hele tre seniorhold

11. august 2018 Kultur

Nord-Als Boldklubs seniorherrer er ved at være klar til efterårets turneringskampe i henholdsvis serie 2, serie 5 og serie 6.

Nord-Als Boldklub stiller for første gang i mange år med tre seniorherrer hold i turneringen. Det glæder selvsagt trænerne, men ikke mindst seniorformand Lars Møllerskov som siger:

”Det er fantastisk, at specielt så mange unge mennesker vælger at spille fodbold hos os i NB. Det er de unge og de ældre trofaste spillere vi skal bygge fremtiden på og det vidner om at vores arbejde de seneste to år pt. bærer frugt”.

Artiklen fortsætter under annoncen

NB’s 1. hold spiller serie 2 under ledelse af det rutinerede og kompetente makkerpar med cheftræner Carsten Schwaermer og assistenttræner Hans Jørn Hess. De to har gennem mange år været en del af seniorfodbolden i NB og har til efteråret sammensat et hold med rutinerede kræfter og unge talenter, som har en masse spilleglæde.

Holdet er oprykker i serie 2, så der venter en spændende sæson, skriver NB til SønderborgNYT.

Denis Bajrami, Ali Ferati og Semran Duljaj. Foto: NB

Artiklen fortsætter under annoncen

Klubbens 2. hold er under ledelse af seniorformanden Lars Møllerskov, som har med et purungt hold at gøre. Det er et hold, der gennem de seneste sæsoner har formået at præge toppen af serie 5.

Det vil de også forsøge at gøre i denne sæson.

Det nye NB 3. hold styres af Denis Bajrami, Ali Ferati og Semran Duljaj, som alle tidligere har tørnet ud for NB. Holdet er nyt og til dels selvstyrende under Nord-Als Boldklub og skal for første gang prøve kræfter med turneringsfodbold, hvilket dets spillere glæder sig meget til.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 Uddannelse, Sydals

Elev fra Mommark Handelskostskole hædret med Fagprøveprisen 2022

3. oktober 2022 Uddannelse

Fredag blev de bedste elever inden for dansk handel hædret ved Fagprøveprisen 2022 på Børsen i København. Blandt prismodtagerne var Ceciliea Poulsen, udlært hos PensoPay, som fik en flot andenplads blandt eleverne på handelsuddannelsen og 20.000 kr. Med for at overvære prisoverrækkelsen var Ceciliea Poulsens underviser, Mona Læssøe Rask, fra Mommark Handelskostskole. Hvert år laver […]

Læs mere...