Nord-Als Festival afslører nogle af navnene

27. november 2014 Kultur

Den nordalsiske festival er nu klar med de første navne til næste års program, og åbner samtidigt op for billetsalget 1. december.

Når Nord-Als Musikfestival foldes ud 12. og 13. juni 2015 i de smukke omgivelser ved Nordborg Slot, bliver det med optræden fra en række nyere og også mere etablerede, danske kunstnere.DSC_5000

Artiklen fortsætter under annoncen

Første hovednavn, som den sønderjyske familiefestival kan præsentere, er den danske popkomet Christopher, som i øjeblikket hitter med singlen CPH girlsog det Danish Music Award-vindende album Told You So.

Et andet er de legendariske folk-helte i Lars Lilholt Band, som sidste år udsendte det 4-dobbelte opsamlingsalbum Manifest“. De lægger også vejen forbi Nord-Als til sommer.

Ligeledes er dancehall-stjernen Topgunn, der nok er mest kendt for hittet Tilbud”, og til vinter er dommer på TV2’s talentshow Danmark har talent”, samtNordeuropas bedste tribute-band”, Queen Machine, og deres verdensklasse fortolkning af de største Queen-klassikere, også at finde på plakaten. Sidst men ikke mindst, så er den storhittende 90’er poprock-duo Sko/Torp, hornmusik og oktoberfest-specialisterne i Vejgaard Taarnblæserlaug og det århusianske rockstjerneskud, Go Go Berlin, også alle klar til indtage scenen ved Nordborg Slot.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetsalget til Nord-Als Musikfestival 2015 starter mandag d. 1. december, og billetter kan købes på musikfestival.dk og Sydbank, Nordborg.

billede

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...