Nord-Als Festival søger bands og musikere

21. november 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Den 10. og 11. juli 2016 slår Nord-Als Musikfestival dørene op for 36. gang.nordals festival

Her er der underholdning både på og uden for pladsen, og traditionen tro byder Outsidescenen på fest hele weekenden. Her får håbefulde bands chancen for at flytte musikken fra øvelokalet ud på en live-scene, hvor et entusiastisk publikum venter. Netop nu søges bands og solister til den kommende udgave, hvor der er tilmelding frem til den 1. januar 2016 på musikfestival.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Outsidescenen har været en succes mange år. Her har der været optrædener fra nær og fjern, hvor blandt andet musikskoleelever, akustiske bands og rockbands har sat gang i stemningen. Musikken er kendt for at spænde bredt, mens Outsidescenen giver en unik chance for at spille for et velbesøgt publikum fra hele landet, skriver Nord-Als Musikfestival i en pressemeddelelse.

Gratis glæder

Også for publikum er der grund til at glæde sig til Outside-programmet. Musikken kan nemlig opleves uanset, om man har armbånd til festivalen. Scenen er nemlig placeret uden for slotsgrunden, og er gratis for alle. Her er det nordals festivaldesuden muligt at købe både mad og drikkevarer, hvor udvalget spænder fra kolde øl til drinks og sodavand.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forberedelserne er i fuld gang forud for den 36. udgave af Nord-Als Musikfestival. Her kan vi sidst i november løfte sløret for nogle af de første musiknavne, mens billetterne bliver sat til salg den mandag den 30. november. De kan købes på musikfestival.dk og i Arbejdernes Landsbank, Nordals.