Nord-Als Festival søger bands til Outsidescenen

19. december 2018 Kultur

Den 7. – 8. juni 2019 er der garanteret underholdning, fest og god stemning, når Nord-Als Musikfestival slår dørene op til sin 39. udgave. Sidste år blev en forrygende udgave med underholdning både på og udenfor pladsen – og igen i år gentages succesen, skriver arrangørerne.

Et af de steder, hvor der er garanteret fest er ved Outsidescenen.

Her får håbefulde bands og solister chancen for at flytte deres musik fra øvelokalet og direkte ud på en live-scene, hvor et feststemt publikum er klar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Igen i år søges bands, der kunne tænke sig at optræde på Outsidescenen, og hvis du vil være med, kan du tilmelde dig på Nord-Als Musikfestivals hjemmeside frem til 15. januar.

Outsidescenen er et sted for alle.

Musikken spænder bredt med flere forskellige genrer, mens solister og bands hvert år kommer fra nær og fjern.

Tidligere har scenen blandt andet kunne byde på rockbands, akustiske bands samt musikskoleelever.

Samtidig er scenen kendt for at trække publikum fra hele landet, så der er for alvor mulighed for at nå bredt ud med musikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er meget at glæde sig til for publikum.

Det nemlig gratis at besøge Outsidescenen, der med sin placering uden for slottet ikke kræver armbånd.

Der kan blandt andet købes øl, sodavand, alkohol samt madvarer i Outsideområdet, hvor der traditionen tro også fyres op under grillen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Henning Kongstad kunne fejre 25-års jubilæum hos Daniit

8. februar 2023 Erhverv

Den 1. februar kunne administrerende direktør Henning Kongstad fejre 25-års jubilæum hos Daniit A/S. I 1998 blev han uddannet elektronikteknikker på EUC Syd og han startede sin karriere, som pc-software-programmør hos Lodam automation A/S og blev senere hen projektleder for foderfabrikker og asfaltværker. Efterfølgende blev han teknisk chef, og i dag er Henning Kongstad administrerende […]

Læs mere...