Nord-Als Festival søger bands til Outsidescenen

19. december 2018 Kultur

Den 7. – 8. juni 2019 er der garanteret underholdning, fest og god stemning, når Nord-Als Musikfestival slår dørene op til sin 39. udgave. Sidste år blev en forrygende udgave med underholdning både på og udenfor pladsen – og igen i år gentages succesen, skriver arrangørerne.

Et af de steder, hvor der er garanteret fest er ved Outsidescenen.

Her får håbefulde bands og solister chancen for at flytte deres musik fra øvelokalet og direkte ud på en live-scene, hvor et feststemt publikum er klar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Igen i år søges bands, der kunne tænke sig at optræde på Outsidescenen, og hvis du vil være med, kan du tilmelde dig på Nord-Als Musikfestivals hjemmeside frem til 15. januar.

Outsidescenen er et sted for alle.

Musikken spænder bredt med flere forskellige genrer, mens solister og bands hvert år kommer fra nær og fjern.

Tidligere har scenen blandt andet kunne byde på rockbands, akustiske bands samt musikskoleelever.

Samtidig er scenen kendt for at trække publikum fra hele landet, så der er for alvor mulighed for at nå bredt ud med musikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er meget at glæde sig til for publikum.

Det nemlig gratis at besøge Outsidescenen, der med sin placering uden for slottet ikke kræver armbånd.

Der kan blandt andet købes øl, sodavand, alkohol samt madvarer i Outsideområdet, hvor der traditionen tro også fyres op under grillen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 Erhverv, Sønderborg

OJ Electronics gennemgang af FNs verdensmål viste overraskende positivt resultat

7. december 2021 Erhverv

OJ Electronics har et ønske om at bidrage til den bæredygtige udvikling. Både lokalt i Sønderborg, men også på det globale marked, hvor virksomheden opererer. Kunder, leverandører og medarbejdere forventer og efterspørger i stigende grad, at virksomheder tager ansvar og deltager i den grønne omstilling. Derfor dykkede QHSE Manager, Margit Søndergaard og en kollega ned […]

Læs mere...