Nord-Als Musikfestival: Alle billetter er solgt

18. april 2017 Kultur

Der har længe været udsolgt af partoutbilletter og nu kan kræfterne bag Nord-Als Musikfestival 2017 med stor fornøjelse melde 100 procent udsolgt af samtlige billetter til sommerens brag i Nordborg.

Stemningen omkring festivalen er fantastisk og det giver ekstra blod på tanden og kampgejst, at festivalen for tredje år i træk sælger samtlige billetter, og endog i så god tid inden dørene åbnes til sommerfest på Nord-Als.

Nu kan alle kræfter forenes om, at lave den bedste festival overhovedet muligt i de smukke omgivelser på Nordborg Slot, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sekretariatet og de frivillige glæder sig til at se jer allesammen til koncerter med L.O.C., Carpark North, Big Fat Snake, Lars Lilholt Band, Page Four, Jacob Dinesen, TooManyLefthands og mange mange flere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Turist i Sønderborg – med mormor som lokal guide

27. juli 2021 Samfund

Lige nu er der rigeligt at se til på Sønderborg Camping, hvor alle pladserne er optaget. “De fleste af vores gæster er danskere, men der er også lidt tyskere – og så er hollænderne begyndt at komme”, siger Steffen Deleuran fra Sønderborg Camping. To af gæsterne er kæresteparret Sidsel Trige Ebbesen og Andreas Gyldendal Bilstrup, […]

Læs mere...