Nord-Als Musikfestival: Alle billetter er solgt

18. april 2017 Kultur

Der har længe været udsolgt af partoutbilletter og nu kan kræfterne bag Nord-Als Musikfestival 2017 med stor fornøjelse melde 100 procent udsolgt af samtlige billetter til sommerens brag i Nordborg.

Stemningen omkring festivalen er fantastisk og det giver ekstra blod på tanden og kampgejst, at festivalen for tredje år i træk sælger samtlige billetter, og endog i så god tid inden dørene åbnes til sommerfest på Nord-Als.

Nu kan alle kræfter forenes om, at lave den bedste festival overhovedet muligt i de smukke omgivelser på Nordborg Slot, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sekretariatet og de frivillige glæder sig til at se jer allesammen til koncerter med L.O.C., Carpark North, Big Fat Snake, Lars Lilholt Band, Page Four, Jacob Dinesen, TooManyLefthands og mange mange flere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...