Nord-Als Musikfestival: Køb billet i januar og spar 100 kroner

22. januar 2016 Nordborg

Den 10. og 11. juni venter et brag af en fest på Nordals, når Nord-Als Musikfestival kan byde velkommen på ny. Sidste år kunne festivalen tænde for de røde lamper, hvor alt blev meldt udsolgt. Det sikrede et flot resultat, og har været med til at sikre, at gæsterne igen i år kan glæde sig til en forrygende oplevelse, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Foto: Ole Kæhler

Foto: Ole Kæhler

Artiklen fortsætter under annoncen

I december og januar er kunsterne til Nord-Als Musikfestival løbende blevet offentliggjort. Her kan der bydes på store navne som blandt andet Kim Larsen, Magtens Korridorer, Joey Moe og Dodo & the Dodo´s. Samtidig kan festivalen byde på prisvindende Suspekt, mens Italo Brothers atter kan skabe begejstring efter et vellykket besøg i 2013. Også fremadstormende navne som Cisilia, Djämes Braun og Julias Moon er meldt klar. Disse navne og mange flere har sikret billetsalget en flot start.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indtil videre har salget af billetter stærkt overgået samme periode sidste år. Aktuelt ligger billetsalget til Nord-Als Musikfestival 15 procent over antallet sidste år, og der er gode grunde til at købe billet før den 1. februar. Her stiger billetpriserne nemlig, og købes de før 1. februar kan gæsterne spare op til 100 kroner samlet.

Billetter til Nord-Als Musikfestival kan købes via musikfestival.dk og Arbejdernes Landsbank, Nordals. Flere initiativer er klar til dette års festival, og vi glæder os til at kunne byde alle gæster velkommen til et brag af en weekend med musik, underholdning og god stemning.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 Politik, Sønderborg

Der ser ikke ud til at være råd til skolerenoveringer og cykelstier i de kommende år

17. august 2022 Politik

Hvis byrådspolitikerne kigger i krystalkuglen lige nu, så er der udsigt til at der skal skrues alvorligt ned for renoveringen af blandt andet skoler og daginstitutioner i de kommende år og vi skal heller ikke regne med, at der laves ret meget cykelsti. Det skyldes, at kommunen ret uventet står med regningen for byggeriet af […]

Læs mere...